Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un tânăr de 22 de ani a căzut în gol într-un mall din Chișinău

Un tânăr a scăpat ca prin minune după ce ar fi căzut de la înălțime într-un mall din Chișinău.

Publicat

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul defapt are 22 de ani și se afla în mall împreună cu niște prieteni.

Din cele comunicate de prieteni s-a stabilit că aceștia au vrut să facă un filmuleț pentru Tik Tok de pe scara rulantă, însă tânărul și-a pierdut echilibrul și a căzut în gol de la înălțimea de 7 metri.

Cazul a fost confirmat de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.


„Poliția a fost sesizată la ora 14:40 de către administrația centrului comercial, precum că un tânăr cu vârsta de aproximativ 18 ani a căzut de la o înălțime de aproximativ 7 metri.

La fața locului imediat s-au deplasat angajații Inspectoratului de Poliție Centru pentru documentare.

Tânărul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


La moment polițiștii activează pentru a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele”, a declarat Natalia Stati.

Potrivit surselor Știri.md, acesta filma un filmuleț video pentru Tik Tok când s-a întâmplat nenorocirea.

Mai mult, paznicul mall-ului a declarat că tinerii deseori vin pentru a filma filmulețe pentru Tik Tok.


Moldova

/VIDEO/ Vânzătoare amenințată cu un cuțit: Tâlharii au dat buzna într-un magazin din Bălți

Doi bărbați de 20 și 28 de ani, domiciliați în mun. Bălți, au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de tâlhărie.

Publicat

În noaptea de 24 spre 25 februarie curent, în jurul orei 02:00, o femeie de 42 ani a alertat poliția din Bălți, comunicând că în magazinul unde activează au intrat doi tineri de aproximativ 20 de ani, vorbitori de limbă rusă, amenințând-o cu un cuțit de bucătărie, au agresat-o fizic și au sustras bani din aparatul de casă în sumă de 3300 lei.

La scurt timp, urmare a acțiunilor întreprinse de polițiștii din Bălți, suspecții au fost identificați și reținuți.

Aceștia nu sunt la prima abatere de la legislație, anterior fiind condamnați pentru jaf și furt.


În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, iar persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Banii sustrași au fost ridicați și urmează a fi restituiți.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Momentul în care un șofer nu calculează distanța și accidentează o altă mașină

Dimineață cu ghinion pentru doi șoferi din stânga Nistrului. Aceștia nu încăput pe aceeași stradă și s-au tamponat violent.

Publicat

Totul a avut loc în dimineața de 25 februarie, la ora 08.15, în orașul Tiraspol. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. În acestea se vede cum două mașini, una albă și alta neagră se deplasează una în întâmpinarea celeilalte.

Ajungând într-o mică curbă, din motive neclare, șoferul mașinii albe nu a calculat distanța laterală și a lovit aproape frontal celălalt vehicul. Impactul a fost atât de puternic, încât în unul din vehicule s-au declanșat AirBag-urile.

Din fericire, în urma coliziunii nimeni nu a fost rănit. Milițienii din regiune continuă cercetările, iar șoferul vinovat va fi amendat.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Trei minori au bătut și jefuit un bărbat, pe o stradă din capitală

Trei minori, locuitori ai capitalei, au fost reținuți pentru comiterea unui jaf stradal în orășelul Durlești din municipiul Chișinău.

Publicat

Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 14 și 16 ani, anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Tinerii în noaptea de 17 februarie, în timp ce se aflau pe strada Șoimilor, prin aplicarea violenței fizice, în mod deschis au sustras de la un bărbat geanta în care se aflau bunurile materiale, după care au fugit de la locul comiterii infracțiunii. Victima imediat a sesizat poliția despre acest fapt. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a IP Buiucani. Bărbatul în vârstă de 34 de ani, a comunicat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu a fost atacat și deposedat de geanta în care se afla un laptop de model„Dell Inspiron 15” cu încărcătorul și mouse-ul acestuia, portmoneul, telefonul mobil și alte bunuri materiale.

Prejudiciul cauzat bărbatului de către indivizi constituie 19.500 de lei.


Ofițerii de investigație și urmărire penală în cadrul acțiunilor desfășurate au stabilit camera de supraveghere, fiind ridicate imaginile video care au surprins momentul când indivizii cum aruncă bunurile materiale de care nu au nevoie.

Suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți, iar în cadrul acțiunilor procesual penale și-au recunoscut vina.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate, pentru comiterea unui Jaf. Conform legislației ei riscă de la 5 la 7 ani.


Citește mai departe

topul săptămânii