Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Detalii în cazul microbuzului luat pe sus de o gură de canalizare: A fost proiectat într-un stâlp

Dimineață cu ghinion pentru un șofer din orășelul Durlești. Mai întâi a nimerit cu roata într-o gură de canalizare, apoi a fost proiectat într-un pilon electric.

Publicat

Totul s-a întâmplat în dimineața de 16 noiembrie, pe strada Ștefan Vodă din Durlești.

Amintim că imaginile cu momentul în care vehiculul ar fi parcă aruncat în aer de gura de canalizare au fost făcute publice pe rețelele de socializare. În imagini se vede că atunci când roata din spate ajunge pe capacul gurii de canalizare, vehiculul parcă ar sări.

Internauții au două versiuni ale celor întâmplate. Unii spun că canalizarea se afla sub nivelul asfaltului, iar când mașina a ajuns cu roata în gaură, după inerție a fost proiectat înainte. Alții însă sunt convinși că vehiculul a fost aruncat de pe șosea de presiunea unui jet de apă care a țâșnit brusc.


Chiar dacă cauza exactă nu se cunoaște, consecințele sunt clare. Microbuzul a fost proiectat direct într-un pilon electric. La fața locului au venit polițiștii, dar și reprezentanții companiei de distribuire a energiei. Aceștia au fost nevoiți să deconecteze de la lumina tot cartierul pentru a înlocui pilonul distrus. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat. Acum acesta riscă să fie sancționat pentru provocarea unui accident, și, totodată, el va achita și toate cheltuielile de înlocuire a pilonului.


Ediție TV

/VIDEO/ Accident violent, la Sîngera

Accidentele în municipiul Chișinău nu se mai termină. Un tânăr de 20 de ani a devenit victima șofatului neglijent, după ce mașina în care se afla în calitate de pasager s-a tamponat cu un alt autovehicul.

Publicat

Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 7 mai, aproximativ la ora 15.15. În urma investigațiilor s-a stabilit că unul din din automobile erau condus de un șofer de 58 de ani, iar în calitate de pasager era un tânăr de 20 de ani.

La un moment dat, în vehiculul lor a intrat violent un automobil ghidat de un bărbat de 69 de ani. În urma coliziunii a avut de suferit doar pasagerul. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Poliția continua să cerceteze cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Șoferul vinovat riscă pedeapsă în funcție de gravitatea leziunilor suferite de către victimă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la indivizii din imagini

Atenție la tinerii care apar în imagini. Ar fi furat două mașini, iar acum, poliția încearcă să le dea de urme. Pe cazurile date sunt anunțați în căutare patru indivizi.

Publicat

Unul dintre incidente s-a petrecut în data de 5 februarie. La poliție a apelat proprietarul unei mașini, care a declarat că vehiculul i-a fost sustras din parcarea unui bloc de locuit de pe strada Mihail Sadoveanu din sectorul Ciocana. Camerele video din preajmă l-au surprins pe un potențial suspect.

Despre al doilea caz, oamenii legii au fost alertați în data de 21 februarie. Un bărbat de 35 de ani a comunicat că și-a lăsat mașina la parcarea în ograda unui bloc cu mai multe etaje amplasat pe strada Petru Zadnipru, tot de la Ciocana.

De această dată, suspectați sunt alți trei indivizi deocamdată neidentificați. În acest context, persoanele care au recunoscut indivizii din imagini sunt și au detalii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să comunice informaţiile la numerele 112 sau 076 777 761.


Dacă vor fi identificați și găsiți vinovați, toți patru riscă câte 5 ani de detenție.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Riscă detenție pe viață

Procurorii din Comrat au finalizat investigațiile cazului care a șocat întreaga țară la începutul acestui an.

Publicat

Dosarul minorei de 12 ani violată de doi amici la o zi de naștere a fost transmis judecătorilor spre examinare. Amintim că totul a avut loc de Crăciun, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, în satul Chirsova. Victima de 12 ani, s-ar fi dus, împreună cu o prietenă de a ei de 16 ani la o zi de naștere unde fusese invitate.

Doi dintre indivizi, mai întâi au convins fetița să consume alcool, iar după ce au îmbătat-o ar fi violat-o.

Mai mult, ei ar fi încuiat victima, dar și pe prietena ei în casă, pentru ca ele să nu poate ieși și cere ajutor. Atunci, poliția a fost anunțată despre cele întâmplate iar pe caz fusese pornită o anchetă pentru violul unei minore care nu a atins vârsta de 14 ani.


Pentru cele comise, indivizii riscă de la 10 până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii