Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Un Porsche a aterizat lângă monumentul lui Ștefan cel Mare din Chișinău. Poliția vine cu explicații

Un șofer și-a avariat automobilul de marca Porsche Panamera, după ce a ajuns de pe carosabil pe treptele de lângă monumentul lui Ștefan cel Mare.

Publicat

Poliția vine cu detalii despre accidentul în care un Porsche Panamera a ajuns pe scările din fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău.

Totul s-ar fi întâmplat ieri, 17 octombrie, la ora 22:30, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Bănulescu-Bodoni.

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al DP mun. Chișinău pentru a stabili circumstanțele.


Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că la locul faptei s-a stabilit că automobilul de model Porsche era condus de un tânăr de 32 de ani.

Conducătorul auto, în timp ce se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare, a efectuat manevra de virare la stânga spre strada Bănulescu-Bodoni, dar a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în scări.

Din fericire, atât șoferul, cât și alte persoane nu au avut de suferit.


Conducătorul riscă 6 puncte de penalizare și amendă de 1.500 de lei.


Moldova

/VIDEO/ De râs și de plâns: O șoferiță mai nu a dat cu mașina într-un muncitor ce se afla în gura de canalizare

O șoferiță mai nu a dat cu mașina într-un muncitor ce se afla în gura de canalizare.

Publicat

Imaginile au fost publicate recent pe o rețea de socializare. În secvența video se vede cum roata mașinii este la numai câțiva centimetri de gura de canalizare în care se află un muncitor.

Din fericire, șoferița a reușit să-l observe și să dea cu spatele. După ce incidentul a fost evitat, un alt muncitor vine și pune un con de avertizare.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ A intrat la roșu în intersecție: Accident de circulație, evitat la limită

O șoferiță a fost la un pas de a fi accidentată de un automobilist neatent pe o stradă din capitală. Totul a avut loc în seara zilei de 27 octombrie la intersecția bulevardului Traian cu strada Independenței.

Publicat

Imaginile incidentului au fost transmise redacției noastre chiar de către șoferița indignată de gestul celuilalt automobilist, care a intrat la roșu în intersecție. Potrivit sursei, acesta s-a angajat într-o manevră periculoasă și a fost la un pas de a provoca un accident, fapt confirmat și de imaginile surprinse de camera de bord din mașina acesteia. Mai mult, tânăra i-ar fi făcut observație șoferului, ultimul însă a ignorat-o și și-a văzut de drum.

După ce imaginile au fost plasate pe site-ul redacției noastre, INSP s-a autosesizat, iar șoferul care a provocat situația de risc, urmează să fie identificat și tras la răspundere.

echipa.md

 Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Au plecat la strâns ciuperci: Doi moldoveni au fost reținuți pe teritoriul Ucrainei după ce au trecut ilegal hotarul

Doi tineri moldoveni au fost reținuți de către angajații poliției de frontieră după ce au traversat ilegal hotarul moldo-ucrainean.

Publicat

Incidentul a fost consemnat ieri, 27 octombrie curent. Patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca, aflându-se pe sectorul de responsabilitate, a fost alertată de prezența a două persoane, care se deplasau din Ucraina spre interiorul țării. Polițiștii de frontieră au monitorizat acțiunile acestora, iar ulterior au întreprins toate măsurile necesare de reținere.

Întrebați despre aflarea lor în zona de frontieră, tinerii au comunicat că s-au pornit la strâns ciuperci fără să-și dea seama că trecuse hotarul moldo-ucrainean. Din primele cercetări s-a constatat că tinerii erau locuitori ai orașului Basarabeasca, în vârstă de 25 și 30 de ani.

În urma audierilor s-a întocmit proces verbal de constatare a trecerii ilegale a frontierei de stat, iar cazul este cercetat în continuare de către polițiștii de frontieră SPF Basarabeasca conform art. 362 al.(1) Cod Penal al Republicii Moldova.Citește mai departe

topul săptămânii