Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Crimă sângeroasă, la Bălți

TREI INDIVIZI AU OMORÂT O FEMEIE DUPĂ CE AU PĂTRUNS ÎN CASA EI PENTRU A O JEFUI

Publicat

Moarte cumplită pentru o femeie de 86 de ani din satul Sadovoe din municipiul Bălți. Trei indivizi au pătruns în casa acesteia cu scopul de a o jefui, însă totul s-a finalizat cu o crimă sângeroasă. S-a întâmplat în după-amiaza de 17 octombrie. Femeia vorbea cu fiul ei care se află peste hotare când hoții au pătruns în casa acesteia.

Apelul video imediat s-a întrerupt, iar ultimul lucru pe care l-a auzit feciorul victimei au fost țipetele mamei sale. Acesta l-a telefonat imediat pe un vecin și l-a rugat să se ducă la mama lui să vadă ce s-a întâmplat. Când a intrat în casă, bărbatul a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge și a sunat la 112.

La fața locului a venit imediat poliția, carabinieri, și o ambulanță. Din nefericire,  medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. Aceasta era deja moartă. La scurt timp, polițiștii și carabinierii i-au reținut pe cei trei tineri, care ar fi comis cumplita crimă. Este vorba despre trei indivizi, de 30, 31 și respectiv 34 de ani.


Oamenii legii au stabilit că scopul făptașilor a fost să o jefuiască pe femeie. Cei trei au furat din casă o tablet, dar și 8000 de lei. Bănuiții a fost reținut pentru 72 de ore. Unul dintre ei ar fi recunoscut că anume el a fost cel care i-a tăiat gâtul bătrânei, iar pe numele lui a fost pornit o cauză penală. Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanță, ultimul riscă până la 20 de ani de pușcărie, sau detenție pe viață.

echipa.md

 


Ediție TV

/VIDEO/ A intrat cu mașina în stație

Ghinion în lanț pentru o șoferiță din Chișinău. Aceasta s-a s-a tamponat mai întâi cu un camion, apoi a ajuns cu mașina într-o stație de așteptare.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 27 octombrie, în jurul orei 14.40, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Meșterul Manole. În imagini se vede că în urma coliziunii, unul dintre așa numiții pereți ai stației a fost distrus. La fața loculu s-a deplasat și o echipă de poliție.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, din fericire, în momentul producerii coliziunii în stație nu se afla nicio persoană și nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat contravențional.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a răsturnat cu mașina pe șosea

Accident violent pe traseul Chișinău-Hâncești. Două mașini s-au tamponat, iar una dintre ele s-a inversat pe traseu. Totul a avut loc în după-amiaza de 27 octombrie, în raionul Ialoveni.

Publicat

În imaginile făcute publice pe o rețea de socializare se vede că automobilul răsturnat are toate geamurile distruse și numeroase boțituri. Cu o boțitură vizibilă s-a ales și cealaltă mașină implicată. La fața locului s-a deplasat și o echipă de poliție pentru a documenta cazul.

Ofițerul de presă de la IGP Silvia Vetcu a declarat că în urma coliziunii nicio persoană nu a avut de suferit. Internauții scriu în comentarii că cel mai probabil coliziunea s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Tot în comentarii mai este specificat că anume pe acest traseu se produc deseori accidente rutiere.

Omenii legii urmează să stabilească cauza exactă de la care s-a produs impactul, dar și să constate care dintre șoferi se face vinovat. Conform legii, producerea accidentului rutier soldat numai cu pagube materiale se pedepsește cu amendă de 1500 de lei dar și cu șase puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Comportamentul agitat a dat-o de gol

Comportamentul agitat a dat-o de gol. O femeie anterior anunțată în căutare pentru comiterea unui furt comis în municipiul Bălți, a fost reținută de carabinieri.

Publicat

Totul s-a întâmplat pe data de 26 octombrie, în timp ce un echipaj al trupelor de carabinierii efectuau acțiuni de patrulare pe strada Independenței din oraș. Când i-a văzut pe oamenii legii, Femeia a început să manifeste un comportament suspicios ceea ce a dat de bănuit. Aceasta și-a schimbat direcția de deplasare imediat cum și-a dat seama că ofițerii vin spre ea. Prin urmare, aceasta a fost stopată din drum și luată la întrebări. În urma audierii individei, angajații IGC au stabilit că aceasta era căutată de poliție pentru comiterea unui furt.

Femeia a fost condusă la IP Bălți pentru identificare și documentare. Conform legii, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67 500 de lei, sau chiar detenție de până la 4 ani. Alte circumstanțe ale cazului urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii