Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ S-a drogat, apoi a ieșit la plimbare: Un tânăr de 22 de ani a fost prins în stare de ebrietate narcotică

S-a drogat, apoi a ieșit la plimbare. Un tânăr de 22 de ani a fost prins în stare de ebrietate narcotică pe o stradă din Chișinău. Totul a avut loc în după-amiaza de 15 octombrie, în timp ce un echipaj al trupelor de carabinieri patrulau pe strada Albișoara.

Publicat

Individul manifesta un comportament inadecvat și le-a atras imediat atenția oamenilor legii. Prin urmare, acesta a fost stopat pentru verificări. În buzunarul hainei, individul avea două pliculețe cu o substanță asemănătoare narcoticelor. Luat la întrebări, individul s-a încurcat în declarații și nu a putut explica de unde are acele droguri. La locul incidentului a fost chemat și un echipaj de poliție. Tânărul de 22 de ani a fost dus la inspectorat pentru audieri, iar pachețelele cu substanța suspectă au fost transmise experților care urmează să se expună privind conținutul lor.

Dacă se va demonstra că în pachețele erau droguri, individul va fi cercetat penal pentru păstrarea și consumul substanțelor interzise.

În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, oamenilor, în cazul în care au observat în stradă sau în alte locuri publice persoane sub influența drogurilor, să apeleze la 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat post de carabinieri.

echipa.mdAdvertisement

Moldova

Un copil, din Bălți, a căzut de la etaj

Minorul de un an se află la spital. Poliția investighează cazul.

Publicat

Un copil de un anișor a căzut de la înălțime.

Incidentul a avut loc pe 24 octombrie, în jurul orei 15:00, la Bălți.

Micuțul a cazut de la etajul 2. La moment, acesta este internat în spitalul municipiului Bălți. Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia.


Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Vom reveni cu detalii.

deschide.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/Accident cu implicarea a trei mașini, la Măgdăcești

Totul s-ar fi întâmplat după ce unul dintre automobiliști nu ar fi respectat distanța dintre mașini

Publicat

Ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău a declarat că accidentul s-a produs pe 24 octombrie, în jurul orei 10:20, în apropiere de satul Măgdăcești.

Potrivit informației, un șofer de 55 de ani care conducea un automobil de model Mercedes Vito nu ar fi respectat distanța dintre automobile și s-a proiectat într-un automobil de model Toyota care era condus de o șoferiță de 20 de ani. Aceasta la rândul său a fost proiectată într-un alt automobil de model Honda.

Din fericire nimeni dintre persoane nu a avut de suferit.


De menționat că conducătorii au fost supuși testării alcoolscopice cu aparatul de tip Drager, iar concentrația în aerul expirat a fost de 0.00mg/l.

La moment se întreprind măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

stiri.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/A pătruns în toiul nopții în interiorul unui centru de servicii

Individul a fost imobilizat de agenții de pază și predat oamenilor legii. Incidentul a avut loc la Hâncești.

Publicat

Un individ a fost prins de agenții de pază în interiorul Centrului de servicii pentru copii cu dizabilitați multiple și severe. Echipajul operativ a intervenit rapid, după ce s-a declanșat alarma la obiectul aflat sub protecția unei firme private de pază.

Ajunși la fața locului, agenții de pază au imobilizat suspectul. Asupra lui au fost depistate mai multe obiecte care ar fi fost folosite la pătrunderea în clădire.

În urma evenimentului, nimeni nu a avut de suferit. Făptașul a fost predat poliției, iar acum oamenii legii urmează să stabilească care au fost intențiile suspectului și l-a motivat să recurgă la acest gest.


Citește mai departe

topul săptămânii