Rețele de socializare

Moldova

Detalii despre accidentul cu implicarea unui autocar în Ucraina: Cetățenii moldoveni au ajuns la Moscova cu un alt autocar

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene face precizări cu referire la accidentul în care a fost implicat un autocar de pe ruta Chișinău-Moscova. Potrivit MAEIE, niciun cetățean moldovean nu a avut de suferit în urma răsturnării și toți au fost transportați până la Moscova cu un alt autobuz.

Publicat

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a contactat Poliția ucraineană din regiunea Vinița, care a confirmat că la data de 11 octombrie, în jurul orei 18.40, s-a produs un accident rutier cu implicarea unui autocar din Republica Moldova cu 35 de pasageri la bord, iar în urma accidentului a avut de suferit traume o cetățeană a Federației Ruse.

„Cetățeni ai Republicii Moldova nu au avut de suferit și au continuat traseul spre Moscova cu un alt autocar, pus la dispoziție de firma de transport din Republica Moldova. Autoritățile ucrainene au informat misiunea noastră diplomatică că la moment este în desfășurare o anchetă care va stabili circumstanțele accidentului”, se spune într-un comunicat al MAEIE.

Potrivit Poliției ucrainene, șoferul de 54 de ani al autobuzului de pe ruta Chișinău-Moscova a pierdut controlul volanului pe o porțiune de drum unde se efectuau lucrări de reparație. În consecință, autobuzul s-a răsturnat într-un șanț.


tv8.md


Moldova

Un copil, din Bălți, a căzut de la etaj

Minorul de un an se află la spital. Poliția investighează cazul.

Publicat

Un copil de un anișor a căzut de la înălțime.

Incidentul a avut loc pe 24 octombrie, în jurul orei 15:00, la Bălți.

Micuțul a cazut de la etajul 2. La moment, acesta este internat în spitalul municipiului Bălți. Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia.


Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Vom reveni cu detalii.

deschide.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/Accident cu implicarea a trei mașini, la Măgdăcești

Totul s-ar fi întâmplat după ce unul dintre automobiliști nu ar fi respectat distanța dintre mașini

Publicat

Ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău a declarat că accidentul s-a produs pe 24 octombrie, în jurul orei 10:20, în apropiere de satul Măgdăcești.

Potrivit informației, un șofer de 55 de ani care conducea un automobil de model Mercedes Vito nu ar fi respectat distanța dintre automobile și s-a proiectat într-un automobil de model Toyota care era condus de o șoferiță de 20 de ani. Aceasta la rândul său a fost proiectată într-un alt automobil de model Honda.

Din fericire nimeni dintre persoane nu a avut de suferit.


De menționat că conducătorii au fost supuși testării alcoolscopice cu aparatul de tip Drager, iar concentrația în aerul expirat a fost de 0.00mg/l.

La moment se întreprind măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

stiri.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/A pătruns în toiul nopții în interiorul unui centru de servicii

Individul a fost imobilizat de agenții de pază și predat oamenilor legii. Incidentul a avut loc la Hâncești.

Publicat

Un individ a fost prins de agenții de pază în interiorul Centrului de servicii pentru copii cu dizabilitați multiple și severe. Echipajul operativ a intervenit rapid, după ce s-a declanșat alarma la obiectul aflat sub protecția unei firme private de pază.

Ajunși la fața locului, agenții de pază au imobilizat suspectul. Asupra lui au fost depistate mai multe obiecte care ar fi fost folosite la pătrunderea în clădire.

În urma evenimentului, nimeni nu a avut de suferit. Făptașul a fost predat poliției, iar acum oamenii legii urmează să stabilească care au fost intențiile suspectului și l-a motivat să recurgă la acest gest.


Citește mai departe

topul săptămânii