Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Urmărire ca-n filmele de acțiune

Urmărire ca-n filmele de acțiune, pe străzile capitalei. Un șofer în stare de ebrietate a pus pe jar polițiștii de patrulare. Totul a avut loc în seara de 11 octombrie.

Publicat

Un echipaj care patrula pe strada Nicolae Dimo a observat mașina care se deplasa haotic pe stradă. Polițiștii au somat vehiculul, șoferul însă a apăsat pedala de accelerare și a încercat să scape de urmărire. Doar că planul său a eșuat.

Polițiștii au cerut ajutorul altor echipaje de poliție din apropiere și, în cele din urmă, șoferul buclucaș a fost oprit, la intersecția Străzilor Matei Basarab și NicolaeDimo. În total, în automobil se aflau patru indivizi, toți vizibil în stare de ebrietate. Când au înțeles că vor fi duși la poliție, tinerii au devenit agresivi, iar pentru a-i băga în mașinile poliției, oamenii legii au fost nevoiți să utilizeze gazul lacrimogen. În cele din urmă, tinerii au fost duși la IP Râșcani pentru documentare. Acolo s-a stabilit că indivizii au între 20 și 25 de ani și toți sunt locuitori ai capitalei. Șoferul mașinii, în vârstă de 21 de ani a fost supus etilotestului.

Rezultatele au arătat de 0,81 mg/l în aerul expirat, ceea ce constituie o concentrație de 5 ori mai mare decât norma admisă. Acum pasagerii din mașină sunt cercetați pentru nesubordonare la cerințele polițiștilor, iar șoferul riscă pedeapsă pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, comportament agresiv în trafic, dar și pentru că nu avea la el permisul de conducere.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ A intrat cu mașina în stație

Ghinion în lanț pentru o șoferiță din Chișinău. Aceasta s-a s-a tamponat mai întâi cu un camion, apoi a ajuns cu mașina într-o stație de așteptare.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 27 octombrie, în jurul orei 14.40, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Meșterul Manole. În imagini se vede că în urma coliziunii, unul dintre așa numiții pereți ai stației a fost distrus. La fața loculu s-a deplasat și o echipă de poliție.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, din fericire, în momentul producerii coliziunii în stație nu se afla nicio persoană și nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat contravențional.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a răsturnat cu mașina pe șosea

Accident violent pe traseul Chișinău-Hâncești. Două mașini s-au tamponat, iar una dintre ele s-a inversat pe traseu. Totul a avut loc în după-amiaza de 27 octombrie, în raionul Ialoveni.

Publicat

În imaginile făcute publice pe o rețea de socializare se vede că automobilul răsturnat are toate geamurile distruse și numeroase boțituri. Cu o boțitură vizibilă s-a ales și cealaltă mașină implicată. La fața locului s-a deplasat și o echipă de poliție pentru a documenta cazul.

Ofițerul de presă de la IGP Silvia Vetcu a declarat că în urma coliziunii nicio persoană nu a avut de suferit. Internauții scriu în comentarii că cel mai probabil coliziunea s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Tot în comentarii mai este specificat că anume pe acest traseu se produc deseori accidente rutiere.

Omenii legii urmează să stabilească cauza exactă de la care s-a produs impactul, dar și să constate care dintre șoferi se face vinovat. Conform legii, producerea accidentului rutier soldat numai cu pagube materiale se pedepsește cu amendă de 1500 de lei dar și cu șase puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Comportamentul agitat a dat-o de gol

Comportamentul agitat a dat-o de gol. O femeie anterior anunțată în căutare pentru comiterea unui furt comis în municipiul Bălți, a fost reținută de carabinieri.

Publicat

Totul s-a întâmplat pe data de 26 octombrie, în timp ce un echipaj al trupelor de carabinierii efectuau acțiuni de patrulare pe strada Independenței din oraș. Când i-a văzut pe oamenii legii, Femeia a început să manifeste un comportament suspicios ceea ce a dat de bănuit. Aceasta și-a schimbat direcția de deplasare imediat cum și-a dat seama că ofițerii vin spre ea. Prin urmare, aceasta a fost stopată din drum și luată la întrebări. În urma audierii individei, angajații IGC au stabilit că aceasta era căutată de poliție pentru comiterea unui furt.

Femeia a fost condusă la IP Bălți pentru identificare și documentare. Conform legii, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67 500 de lei, sau chiar detenție de până la 4 ani. Alte circumstanțe ale cazului urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii