Rețele de socializare

Moldova

S-au pornit peste graniță cu mașini neînmatriculate

Este cazul a doi moldoveni prinși la punctul vamal Sculeni-Iași de către polițiștii de frontieră români

Publicat

În data de 11 octombrie , în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cu intenția de a intra în România, un bărbat de 54 de ani cu dublă cetățenie, bulgară și moldovenească, care se afla la volanul unei mașini înmatriculate în Germania.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, în același punct de trecere a frontierei, pentru verificări, s-a prezentat un al doilea bărbat, de această dată în vârstă de 31 de ani care conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară, înmatriculată în România şi remorcă.

În cadrul unui control mai detaliat, poliția de frontieră a stabilit că autoturismul marca Volkswagen Passat este radiat din circulaţie de autorităţile din Germania începând cu data de 09.07.2020, iar în cel de-al doilea caz s-a constat că șoferul de 31 de ani  nu deține niciun document de înmatriculare pentru remorca pe care o tracta.


În cele două cauze, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

echipa.md


Moldova

Un copil, din Bălți, a căzut de la etaj

Minorul de un an se află la spital. Poliția investighează cazul.

Publicat

Un copil de un anișor a căzut de la înălțime.

Incidentul a avut loc pe 24 octombrie, în jurul orei 15:00, la Bălți.

Micuțul a cazut de la etajul 2. La moment, acesta este internat în spitalul municipiului Bălți. Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia.


Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Vom reveni cu detalii.

deschide.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/Accident cu implicarea a trei mașini, la Măgdăcești

Totul s-ar fi întâmplat după ce unul dintre automobiliști nu ar fi respectat distanța dintre mașini

Publicat

Ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău a declarat că accidentul s-a produs pe 24 octombrie, în jurul orei 10:20, în apropiere de satul Măgdăcești.

Potrivit informației, un șofer de 55 de ani care conducea un automobil de model Mercedes Vito nu ar fi respectat distanța dintre automobile și s-a proiectat într-un automobil de model Toyota care era condus de o șoferiță de 20 de ani. Aceasta la rândul său a fost proiectată într-un alt automobil de model Honda.

Din fericire nimeni dintre persoane nu a avut de suferit.


De menționat că conducătorii au fost supuși testării alcoolscopice cu aparatul de tip Drager, iar concentrația în aerul expirat a fost de 0.00mg/l.

La moment se întreprind măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

stiri.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/A pătruns în toiul nopții în interiorul unui centru de servicii

Individul a fost imobilizat de agenții de pază și predat oamenilor legii. Incidentul a avut loc la Hâncești.

Publicat

Un individ a fost prins de agenții de pază în interiorul Centrului de servicii pentru copii cu dizabilitați multiple și severe. Echipajul operativ a intervenit rapid, după ce s-a declanșat alarma la obiectul aflat sub protecția unei firme private de pază.

Ajunși la fața locului, agenții de pază au imobilizat suspectul. Asupra lui au fost depistate mai multe obiecte care ar fi fost folosite la pătrunderea în clădire.

În urma evenimentului, nimeni nu a avut de suferit. Făptașul a fost predat poliției, iar acum oamenii legii urmează să stabilească care au fost intențiile suspectului și l-a motivat să recurgă la acest gest.


Citește mai departe

topul săptămânii