Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident soldat cu două decese: Un șofer și o pasageră și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un alt automobil

Accidentul rutier a avut loc pe data de 9 octombrie, în orașul Bender.

Publicat

Două autovehicule au fost făcute zob după ce s-au tamponat. În urma impactului, un șofer de 45 de ani și pasagera de 46 de ani, au decedat pe loc. Conducătorul auto din al doilea autovehicul a fost preluat la spital cu diferite leziuni.

Lovitura a fost atât de puternică încât cadavrele au fost scoase din mașina naufragiată cu ajutorul echipamentului special al echipei de salvare.

Milițienii urmează să stabilescă toate circumstanțele accidentului.Advertisement

Moldova

/FOTO/Un bărbat din satul Butor n-a respectat regulile de securitate și și-a incendiat anexa cu furajere

Incendiul a început în după-amiaza de 30 octombrie în jurul orei 17:00, când proprietarul efectua lucrări pe acoperișul acoperit cu stuf al unei anexe din gospodărie.

Publicat

În timpul sudării, un bărbat de 61 de ani a văzut fum. Acesta a încercat de unul singur să potolească flăcările, însă fără succes. Când flăcările au cuprins și furajerele pentru animare, bărbatul a sunat la pompieri.

Două echipaje s-au deplasat la fața locului, în satul Butor. După trei ore de luptă cu flăcările pompierii au reușit lichidarea incendiului.

Cea mai mare parte a furajerelor a fost salvată din foc, dar din cauza fumului, toate cele 70 de baloturi nu mai pot fi utilizate în ca hrană pentru animale.


Potrivit salvatorilor din stânga Nistrului, incendiul a afectat o suprafața de 50 de metri pătrați, iar motivul este nerespectarea regulilor de securitate în timpul lucrărilor de sudare.

Actualmente se constată daunele materiale suferite de proprietar.
Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/Un bărbat a căzut într-o groapă cu adâncimea de patru metri, la Tiraspol

Incidentul s-a produs în seara de 30 octombrie în jurul orei 20:00 în orașul Tiraspol, pe stradă Șevcenko.

Publicat

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, deplasându-se sub un pod, a căzut într-o gaură de cu adâncimea de 4 metri. Incapabil să iasă de unul singur, a început să strige în speranța de a fi auzit și ajutat. Din fericire, un tânăr ce trecea prin zonă a auzit strigătele disperate ale bărbatului și a sunat la serviciul de urgență.

La scurt timp, la fața locului au intervenit salvatorii care au reușit să localizeze persoana numai cu ajutorul lanternelor. Teritoriul periculos nu numai că nu a fost iluminat, ci și nu a fost îngrădit.

Cu ajutorul unei scări și a unei tărgi rigide speciale, salvatorii au scos victima, după care au îngrădit groapa cu o bandă de avertizare.


Bărbatul s-a plâns de dureri acute la picior. Ambulanță a transportat victima la spital, unde a fost diagnosticată cu o fractură închisă a articulației gleznei stângi cu subluxație a piciorului.

Bărbatul a refuzat spitalizarea.
Pe marginea acestul caz, milițienii din stânga Nistrului au inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/Depistat în trafic de două ori cu permisul de conducere falsificat

Un conațional reținut pentru a doua oară cu permisul de conducere falsificat.

Publicat

Dacă în primul caz a fost depistat de către reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare, în cea de-a doua situație a fost identificat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni.

În după amiaza zilei de ieri, 30 octombrie, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat cetățeanul Republicii Moldova de 22 de ani, în calitate de pasager al unei mașini de ocazie. În timpul controlului de frontieră s-a aflat că persoana urma să ajungă în Italia. Pentru excluderea oricărei bănuieli, dar și în baza analizei de risc, pasagerul a fost supus unei verificări suplimentare. Ca urmare, în portmoneul personal a fost observat un permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile naționale. Cercetarea minuțioasă a documentului, cu ajutorul tehnicii speciale, a stabilit prezența a unui șir de elemente distinctive falsificate.

La cele depistate, tânărul a declarat că își perfectase în Marea Britanie, contra sumei de 150 lire sterline, două permise de conducere, moldovenesc și românesc. Când a revenit acasă de peste hotare a fost depistat în trafic de către INP și permisul cel românesc a fost ridicat. Totodată, cetățeanul era încrezut că fiind simplu pasager nu va fi verificat și astfel va reuși să treacă frontiera, având asupra sa permisul moldovenesc falsificat.


Conform procedurilor legale, actul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. În continuare polițiștii de frontieră cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de acte oficiale false.


Citește mai departe

topul săptămânii