Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Accident de coșmar, la ialoveni

UN ȘEF DE SECȚIE AL IGPF A MURIT DUPĂ CE S-A IZBIT CU MAȘINA ÎNTR-UN MICROBUZ

Publicat

Accident de coșmar pe traseul Chișinău-Hâncești. Un automobil s-a tamponat frontal cu un microbuz plin cu pasageri. Șoferul mașinii a decedat la scurt timp, iar patru pasageri din microbuz au ajuns la spital. Tragedia a avut loc în seara de 08 octombrie, în jurul orei 17.40, între localitățile Rusești și Sociteni din raionul Ialoveni.

Potrivit ofițerului de presă de la IGP, Silvia Vetcu, preliminar, totul s-ar fi întâmplat din cauza cî șoferul de 43 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Prin urmare, din cazua carosabilului umed, acesta a derapat cu mașina de pe traseu, și a ajuns pe contrasens, lovindu-se frontal cu microbuzlul care se deplasa regulamentar. În urma coliziunii, mașina a zburat în șanțul de la marginea drumului. Imediat, șoferul mașinii a fost preluat de ambulanță și dus la spital în stare inconștientă.

Tot la spital au ajuns și patru din cei 18 pasageri din microbuz. Din nefericire, șoferul mașinii în vârstă de 43 de ani a decedat în jurul orei 21.00, la trei ore după ce a avut loc accidentul. Cele trei femei de 51, 53 și 55 ani, dar și bărbatul de 43 ani rîmân în continuare sub supravegherea medicilor.


Între timp polițiștii au stability că microbuzul implicat aparține companiei Spații Verzi, iar șoferul de 56 de ani ducea acasă de la muncă angajații. Totodată, ofițerul de presă de la Poliția de Frontieră, Raisa Novițchi, a confirmat că bărbatul decedat a fost șeful Sectorului de Poliției de Frontieră Valea Perjei din cadrul Direcției Regionale SUD.

echipa.md

 


Ediție TV

/VIDEO/ A intrat cu mașina în stație

Ghinion în lanț pentru o șoferiță din Chișinău. Aceasta s-a s-a tamponat mai întâi cu un camion, apoi a ajuns cu mașina într-o stație de așteptare.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 27 octombrie, în jurul orei 14.40, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Meșterul Manole. În imagini se vede că în urma coliziunii, unul dintre așa numiții pereți ai stației a fost distrus. La fața loculu s-a deplasat și o echipă de poliție.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, din fericire, în momentul producerii coliziunii în stație nu se afla nicio persoană și nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat contravențional.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a răsturnat cu mașina pe șosea

Accident violent pe traseul Chișinău-Hâncești. Două mașini s-au tamponat, iar una dintre ele s-a inversat pe traseu. Totul a avut loc în după-amiaza de 27 octombrie, în raionul Ialoveni.

Publicat

În imaginile făcute publice pe o rețea de socializare se vede că automobilul răsturnat are toate geamurile distruse și numeroase boțituri. Cu o boțitură vizibilă s-a ales și cealaltă mașină implicată. La fața locului s-a deplasat și o echipă de poliție pentru a documenta cazul.

Ofițerul de presă de la IGP Silvia Vetcu a declarat că în urma coliziunii nicio persoană nu a avut de suferit. Internauții scriu în comentarii că cel mai probabil coliziunea s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Tot în comentarii mai este specificat că anume pe acest traseu se produc deseori accidente rutiere.

Omenii legii urmează să stabilească cauza exactă de la care s-a produs impactul, dar și să constate care dintre șoferi se face vinovat. Conform legii, producerea accidentului rutier soldat numai cu pagube materiale se pedepsește cu amendă de 1500 de lei dar și cu șase puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Comportamentul agitat a dat-o de gol

Comportamentul agitat a dat-o de gol. O femeie anterior anunțată în căutare pentru comiterea unui furt comis în municipiul Bălți, a fost reținută de carabinieri.

Publicat

Totul s-a întâmplat pe data de 26 octombrie, în timp ce un echipaj al trupelor de carabinierii efectuau acțiuni de patrulare pe strada Independenței din oraș. Când i-a văzut pe oamenii legii, Femeia a început să manifeste un comportament suspicios ceea ce a dat de bănuit. Aceasta și-a schimbat direcția de deplasare imediat cum și-a dat seama că ofițerii vin spre ea. Prin urmare, aceasta a fost stopată din drum și luată la întrebări. În urma audierii individei, angajații IGC au stabilit că aceasta era căutată de poliție pentru comiterea unui furt.

Femeia a fost condusă la IP Bălți pentru identificare și documentare. Conform legii, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67 500 de lei, sau chiar detenție de până la 4 ani. Alte circumstanțe ale cazului urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii