Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ Atenție la femeia din imagini! Ar fi furat 10 000 lei și 3 carduri bancare dintr-o mașină

Femeia ce apare în imagine este căutată de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectată de comiterea unui furt din automobil.

Publicat

Aceasta a pătruns într-un automobil parcat pe str.Calea Orheiului , de unde a sustras o geantă în care erau bani în sumă de 10 000 lei și 3 carduri bancare, iar ulterior de pe unul din carduri a extras suma de 2000 lei. Astfel prejudiciul cauzat victimei constituie suma de 12 000 lei.

Persoanele care au recunoscut-o, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060 466 040

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Suspecta, conform legislației în vigoare, riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

echipa.md


Advertisement

În căutare

/FOTO/ O mamă își caută cu disperare fiica, de 16 ani. Fata este surdo-mută

Minora care apare în imagini este căutată de părinți, dar și de poliție după ce a dispărut astăzi în jurul orei 15.00.

Publicat

Pe rețelele de socializare au fost făcute mai multe anunțuri despre faptul că minora de 16 ani se caută.

Se cunoaște că aceasta este surdo-mută și s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul medicilor.

Poliția este deja anunțată.


Sofia Sajina locuiește în Chișinău în sectorul Ciocana. Ea are înălțimea de 1.65m, corpolența suplă, părul șaten cu capetele blonde și ochii verzi spre căprui.

În ziua dispariției, ea purta o geacă verde închisă, blugi negri și adidași, la fel, de culoare neagră. Avea în spate un rucsac gri.

Persoanele care cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla minora sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 754 306.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A plecat de acasă și nu a mai revenit

UPDATE 16.10.2020: Copila de 14 ani, dispărută de câteva zile, a fost găsită vie și nevătămată. Acum se află acasă cu părinții ei.

Publicat

Aceasta a plecat de acasă pe data de 14 octombrie și de atunci nu a mai ieșit la contact. Copila locuiește în satul Țipala din raionul Ialoveni împreună cu părinții ei.

Mama minorei a comunicat că nu este prima dată când fiica ei pleacă de acasă fără să anunțe pe cineva. Scromnaia Nadejda are înălțimea de 1,55 m, corpolență slabă, ochii de culoarea verde-albastru. În ziua dispariției purta o geacă neagră, pulover alb, blugi de culoare gri și o geantă neagră. Pe picioare purta cizme de toamnă negre.

În acest context, dacă ați cunoscut minora din imagini sau cunoașteți despre locul în care se află, rugăm să apelați la numerele de telefoane 112 sau 079 61 63 81.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutată de poliție pentru furt

Poliția vine cu un apel către cetățeni, în vederea identificării unei femei suspecte de comiterea unui furt, dintr-un magazin de electrocasnice din Comrat.

Publicat

Cazul a avut loc pe data de 4 octombrie, în jurul orelor 11.00, pe strada Victoriei. Femeia a fost înregistrată de camerele de supraveghere instalate în salonul magazinului de electrocasnice, unde a și comis infracțiunea.

În cazul în care recunoașteți persoana din fotografie sau aveți informații cu privire la locul aflării acesteia, vă rugăm să raportați aceste informații Inspectoratului de Poliție din Comrat prin telefon: 0 (298) 2-57-95; 0 (298) 2-29-80.

De asemenea, puteți lăsa informațiile în mod anonim pe site-ul oficial al Departamentului de Poliție al UTA Găgăuzia www.upatogagauzia.md în secțiunea „Cutie electronică de încredere”.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii