Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Adunau, prin șantaj, bani în „obșeac”

DOI INDIVIZI AR FI ESTORCAT 2.500 DE EURO DE LA UN AMATOR DE CAZINO

Publicat

Adunau prin șantaj bani în „obșeac” pentru un pușcăriaș. Doi bărbați au fost reținuți în flagrant în timp ce primeau 2.500 de euro de victimă. Despre caz poliția a fost anunțată chiar de cel care era șantajat. Suspecții ar fi profitat de faptul că victima este amator al jocurilor de noroc și casino, și-i știau punctele slabe. Prin urmare bănuiții l-ar fi amenințat pe bărbat că dacă nu le va da banii, rudele lui vor fi bătute crunt și vor trece printr-un adevărat calvar. Totodată, l-ar fi amenințat că-I vor distruge și mașina.

Indivizii spuneau că banii vor fi trimiși în haznaua criminală „obșeac”, pentru a-i susține financiar pe deținuți. Victima a spus că le va da banii, dar între timp a denunțat cazul la poliție. Prin urmare, forțele de ordine au reușit să rețină doi indivizi cu vârstele de 30 și respectiv 31 de ani.. În urma perchezițiilor în automobilul bărbaților, au fost găsite mai multe cagule, un pistol și o sumă de bani în valută europeană.

Oamenii legii au stabilit că unul dintre suspecți a fost condamnat în anul 2018 la 5 ani de pușcărie însă, peste doi ani a fost eliberat. Actualmente, indivizii se alfă în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Ambii riscă pușcărie de până la 7 ani.

echipa.md


 

 


Ediție TV

/VIDEO/ A intrat cu mașina în stație

Ghinion în lanț pentru o șoferiță din Chișinău. Aceasta s-a s-a tamponat mai întâi cu un camion, apoi a ajuns cu mașina într-o stație de așteptare.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 27 octombrie, în jurul orei 14.40, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Meșterul Manole. În imagini se vede că în urma coliziunii, unul dintre așa numiții pereți ai stației a fost distrus. La fața loculu s-a deplasat și o echipă de poliție.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, din fericire, în momentul producerii coliziunii în stație nu se afla nicio persoană și nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat contravențional.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a răsturnat cu mașina pe șosea

Accident violent pe traseul Chișinău-Hâncești. Două mașini s-au tamponat, iar una dintre ele s-a inversat pe traseu. Totul a avut loc în după-amiaza de 27 octombrie, în raionul Ialoveni.

Publicat

În imaginile făcute publice pe o rețea de socializare se vede că automobilul răsturnat are toate geamurile distruse și numeroase boțituri. Cu o boțitură vizibilă s-a ales și cealaltă mașină implicată. La fața locului s-a deplasat și o echipă de poliție pentru a documenta cazul.

Ofițerul de presă de la IGP Silvia Vetcu a declarat că în urma coliziunii nicio persoană nu a avut de suferit. Internauții scriu în comentarii că cel mai probabil coliziunea s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Tot în comentarii mai este specificat că anume pe acest traseu se produc deseori accidente rutiere.

Omenii legii urmează să stabilească cauza exactă de la care s-a produs impactul, dar și să constate care dintre șoferi se face vinovat. Conform legii, producerea accidentului rutier soldat numai cu pagube materiale se pedepsește cu amendă de 1500 de lei dar și cu șase puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Comportamentul agitat a dat-o de gol

Comportamentul agitat a dat-o de gol. O femeie anterior anunțată în căutare pentru comiterea unui furt comis în municipiul Bălți, a fost reținută de carabinieri.

Publicat

Totul s-a întâmplat pe data de 26 octombrie, în timp ce un echipaj al trupelor de carabinierii efectuau acțiuni de patrulare pe strada Independenței din oraș. Când i-a văzut pe oamenii legii, Femeia a început să manifeste un comportament suspicios ceea ce a dat de bănuit. Aceasta și-a schimbat direcția de deplasare imediat cum și-a dat seama că ofițerii vin spre ea. Prin urmare, aceasta a fost stopată din drum și luată la întrebări. În urma audierii individei, angajații IGC au stabilit că aceasta era căutată de poliție pentru comiterea unui furt.

Femeia a fost condusă la IP Bălți pentru identificare și documentare. Conform legii, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67 500 de lei, sau chiar detenție de până la 4 ani. Alte circumstanțe ale cazului urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii