Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Două vehicule inversate, în capitală

AUTOTURISMELE S-AU RĂSTURNAT ÎN URMA A DOUĂ ACCIDENTE RUTIERE

Publicat

Două accidente rutiere violente s-au produs pe străzile capitalei, iar în consecință, un microbuz și o mașină de teren s-au inversat pe șosea. Cel mai recent caz a avut loc în noaptea de 7 octombrie, la ora 00.25, la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Vasile Alecsandri. O mașină de lux s-a tamponat cu un microbuz marfar, iar în rezultat, vehiculul cu marfă s-a răsturnat. La fața locului au venit polițiștii, ambulanța, dar și o echipă de pompieri, care au curățat și spălat carosabilul.

Potrivit ofițerului de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, automobilul era condus de un bărbat de 55 de ani, iar la volanul microbuzului se afla un șofer de 39 de ani. În urma impactului șoferul de 55 de ani s-a ales cu traume ușoare și a primit ajutor medical la fața locului, fără să fie internat în spital. Un accident similar s-a produs și pe strada Tudor Vladimirescu, din orășelul Durlești, doar că de această data s-au tamponat trei vehicule. Totul a avut loc în seara de 6 octombrie, la ora 19.20.

Potrvit poliției, totul s-a întâmplat după ce un șofer de 26 de ani nu ar fi cedat trecerea unui alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani. În consecință, mașina tânărului s-a invesat, iar cel care ar fi provocat totul a fost proiectat într-un alt vehicul, care stătea în ambuteiaj. Din fericire, în urma coliziunii, n imeni nu a avut de suferit. În ambele cazuri, șoferii care vor fi găsiți vinovați, riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare.


echipa.md

 

 


Ediție TV

/VIDEO/ Accident frontal, la Sângerei

Accident violent în apropierea satului Chișcăreni din raionul Sîngerei. O mașină s-a tamponat frontal cu un autocamion. Impactul a avut loc pe data de 23 octombrie, la ora 12.50.

Publicat

Poliția a fost apelată precum că, două vehicule s-au lovit frontal și sunt persoane traumate. Imaginile cu consecințele tamponării au fost înregistrate pe o cameră de bord al unui alt șofer. În secvența filmată se vede cum ambele vehicule stau accidentate pe o bandă de șosea.

La fața locului au intervenit imediat polițiștii împreună cu medicii de pe ambulanță, care au aflat că un șofer de 62 de ani a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit pe banda de contrasens, iar prin urmare s-a izbit într-un camion condus de un bărbat de 39 de ani. În salonul automobilului se mai afla o pasageră cu vârsta de 42 de ani.

Ulterior, bărbatul de 62 de ani împreună cu femeia de 42 de ani, au fost transportați la spital cu multiple traumatisme. Ambii conducători auto au fost testați la alcool cu rezultatul de 0,00 mg/l în aerul expirat. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Expoziție vandalizată, în capitală

Expoziția fotografului Alex Iordache dedicată medicilor de la Institutul de Urgență, care luptă în prima linie cu virusul COVID-19, a fost vandalizată. Mai multe fotografii, care au fost expuse la intrarea în Parcul Valea Morilor de la Botanica, au fost date cu spray negru.

Publicat

Din imaginile postate pe o rețea de socializare se vede că fețele medicilor au fost murdărite cu spray negru.

Contactată de tv8.md, ofițer de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a menționat că Politia s a autosesizat, la fata locului s-au deplasat angajatii Inspectoratului de Poliție Botanica pentru stabilirea circumstanțelor. „Polițiștii întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanelor care au comis aceasta contravenție”, a menționat Natalia Stati.

Expoziția „Prinși în ungher” a fost realizată în această vară de către cunoscutul fotograf Alex Iordache. Medicii au surpinși imediat ce au ieșit din tură, cu urmele de la măștile de protecție.



 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Droguri de 500.000 de lei, confiscate

Droguri în valoare de jumătate de milion de lei, depistate și confiscate de poliție. În acest context, oamenii legii au reținut patru suspecți cu vârstele între 19 și 35 de ani, originari din Cahul, pentru păstrarea și comercializarea drogurilor de tip Hidroponic în capitală, dar și în alte regiuni ale țării.

Publicat

Pe parcursul documentării, poliția a desfășurat percheziții la domiciliile indivizilor, unde au depistat și ridicat 5 kg de narcotice, muniții de diferit calibru, dar și o armă de vânătoare, toate deținute ilegal. Dacă bănuiților le reușea să vândă drogurile pe piața neagră, aceștia ar fi obținut un profit în valoare de jumătate de milion de lei. Prin urmare, drogurile și armele au fost confiscate și transmise spre expertize. Este de menționat că, suspecții au fost anterior judecați pentru infracțiuni similar.

Trei din indivizi sunt plasați în arest preventive, iar unul este cercetat în stare de libertate. Aceștia riscă pedeapsă cu pușcărie pe un termen de până la 15 ani.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii