Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un șofer a spulberat cu mașina sa un măgar, ieșit brusc în stradă

Animalul ar fi ieșit pe carosabil, iar șoferul nu l-a observat în beznă. impactul a fost fatal.

Publicat

Ghinion pe capul a doi bărbați din sudul țării. Îm timp ce unul a crezut că vede moartea cu ochii, celelălat a devenit mai sărac într-o fracțiune de secundă.

Mai exact, în seara de 5 octombrie, în jurul orei 19.30, pe traseul care leagă localitățile Basarabeasca și Comrat a avut loc un accident rutier cu implicarea unui autoturism și a unui măgar. Ca urmare a impactului animalul a murit la fața locului, iar capota autoturismului a fost șifonată de-a binelea.

Speriat, șoferul a solicitat ajutorul oamenilor legii care au intervenit la fața locului. Forțele de ordine l-au luat la întrebări pe automobilist care ar fi spus că, cel mai probabil, măgarul traversa strada iar din cauza blănii întunecate bărbatul nu l-ar fi zărit în beznă și a spulberat bietul animal.


Pe acest caz, poliția din sudul țării a pornit o anchetă pentru a stabili circumstanțele celor întâmplate, și-n special, cum a ajuns măgarul pe carosabil.

Totodată urmează a fi identificat proprietarul animalului. Cercetările continuă.

echipa.md


Moldova

Un copil, din Bălți, a căzut de la etaj

Minorul de un an se află la spital. Poliția investighează cazul.

Publicat

Un copil de un anișor a căzut de la înălțime.

Incidentul a avut loc pe 24 octombrie, în jurul orei 15:00, la Bălți.

Micuțul a cazut de la etajul 2. La moment, acesta este internat în spitalul municipiului Bălți. Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia.


Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Vom reveni cu detalii.

deschide.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/Accident cu implicarea a trei mașini, la Măgdăcești

Totul s-ar fi întâmplat după ce unul dintre automobiliști nu ar fi respectat distanța dintre mașini

Publicat

Ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău a declarat că accidentul s-a produs pe 24 octombrie, în jurul orei 10:20, în apropiere de satul Măgdăcești.

Potrivit informației, un șofer de 55 de ani care conducea un automobil de model Mercedes Vito nu ar fi respectat distanța dintre automobile și s-a proiectat într-un automobil de model Toyota care era condus de o șoferiță de 20 de ani. Aceasta la rândul său a fost proiectată într-un alt automobil de model Honda.

Din fericire nimeni dintre persoane nu a avut de suferit.


De menționat că conducătorii au fost supuși testării alcoolscopice cu aparatul de tip Drager, iar concentrația în aerul expirat a fost de 0.00mg/l.

La moment se întreprind măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

stiri.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/A pătruns în toiul nopții în interiorul unui centru de servicii

Individul a fost imobilizat de agenții de pază și predat oamenilor legii. Incidentul a avut loc la Hâncești.

Publicat

Un individ a fost prins de agenții de pază în interiorul Centrului de servicii pentru copii cu dizabilitați multiple și severe. Echipajul operativ a intervenit rapid, după ce s-a declanșat alarma la obiectul aflat sub protecția unei firme private de pază.

Ajunși la fața locului, agenții de pază au imobilizat suspectul. Asupra lui au fost depistate mai multe obiecte care ar fi fost folosite la pătrunderea în clădire.

În urma evenimentului, nimeni nu a avut de suferit. Făptașul a fost predat poliției, iar acum oamenii legii urmează să stabilească care au fost intențiile suspectului și l-a motivat să recurgă la acest gest.


Citește mai departe

topul săptămânii