Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Doi pietoni, accidentați în capitală

ÎN UNUL DINTRE CAZURI O FEMEIE A AJUNS LA SPITAL ÎN STARE GRAVĂ

Publicat

Pietonii, din ce în ce mai des se pomenesc victimele accidentelor rutiere, iar și mai grav este că șoferii încearcă să fugă de la fața locului ca să scape de răspundere. Cel mai recent caz a avut loc pe data de 2 octombrie, în jurul orei 14.00, pe o trecere de pietoni de pe strada Dimitrie Cantemir, din centrul capitalei. Imaginile de la fața locului au fost filmate de un locatar al unui bloc din preajmă și expediate la adresa redacției noastre.

Acesta ne-a povestit că un șofer a lovit cu mașina un pieton chiar pe trecere, după care a ieșit din mașină cu scopul de a fugi de la locul faptei. Alte persoane care au văzut cum s-a întâmplat totul l-au oprit însă pe șofer, interzicând-ui să plece. Ulterior, la locul faptei au intervenit polițiștii, dar și medicii cu o ambulanță. Din fericire, bărbatul de 39 de ani, nu a suferit răni grave și nu a avut nevoie de ajutorul medicilor. La volanul mașinii se afla un șofer de 53 de ani. Un alt caz, în care șoferul a încercat să scape nepedepsit a avut loc în data de 29 septembrie, la ora 06.40, dimineața.

Șoferul ar fi tamponat violent femeie de 33 de ani, pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana, apoi a părăsit locul faptei. Victima a fost atunci de echipa medicilor în stare gravă. Între timp, polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. În acestea se vede femeia aflată chiar pe carosabil, dar și momentul impactului. Polițiștii au reușit să-l identifice pe proprietarul ei. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă până la 7 ani de pușcărie.


echipa.md

 

 


Ediție TV

/VIDEO/ A intrat cu mașina în stație

Ghinion în lanț pentru o șoferiță din Chișinău. Aceasta s-a s-a tamponat mai întâi cu un camion, apoi a ajuns cu mașina într-o stație de așteptare.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 27 octombrie, în jurul orei 14.40, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Meșterul Manole. În imagini se vede că în urma coliziunii, unul dintre așa numiții pereți ai stației a fost distrus. La fața loculu s-a deplasat și o echipă de poliție.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, din fericire, în momentul producerii coliziunii în stație nu se afla nicio persoană și nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat contravențional.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a răsturnat cu mașina pe șosea

Accident violent pe traseul Chișinău-Hâncești. Două mașini s-au tamponat, iar una dintre ele s-a inversat pe traseu. Totul a avut loc în după-amiaza de 27 octombrie, în raionul Ialoveni.

Publicat

În imaginile făcute publice pe o rețea de socializare se vede că automobilul răsturnat are toate geamurile distruse și numeroase boțituri. Cu o boțitură vizibilă s-a ales și cealaltă mașină implicată. La fața locului s-a deplasat și o echipă de poliție pentru a documenta cazul.

Ofițerul de presă de la IGP Silvia Vetcu a declarat că în urma coliziunii nicio persoană nu a avut de suferit. Internauții scriu în comentarii că cel mai probabil coliziunea s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Tot în comentarii mai este specificat că anume pe acest traseu se produc deseori accidente rutiere.

Omenii legii urmează să stabilească cauza exactă de la care s-a produs impactul, dar și să constate care dintre șoferi se face vinovat. Conform legii, producerea accidentului rutier soldat numai cu pagube materiale se pedepsește cu amendă de 1500 de lei dar și cu șase puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Comportamentul agitat a dat-o de gol

Comportamentul agitat a dat-o de gol. O femeie anterior anunțată în căutare pentru comiterea unui furt comis în municipiul Bălți, a fost reținută de carabinieri.

Publicat

Totul s-a întâmplat pe data de 26 octombrie, în timp ce un echipaj al trupelor de carabinierii efectuau acțiuni de patrulare pe strada Independenței din oraș. Când i-a văzut pe oamenii legii, Femeia a început să manifeste un comportament suspicios ceea ce a dat de bănuit. Aceasta și-a schimbat direcția de deplasare imediat cum și-a dat seama că ofițerii vin spre ea. Prin urmare, aceasta a fost stopată din drum și luată la întrebări. În urma audierii individei, angajații IGC au stabilit că aceasta era căutată de poliție pentru comiterea unui furt.

Femeia a fost condusă la IP Bălți pentru identificare și documentare. Conform legii, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67 500 de lei, sau chiar detenție de până la 4 ani. Alte circumstanțe ale cazului urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii