Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Grav accident în raionul Anenii Noi. Doi tineri au ajuns la spital.

Impactul cu implicarea unui motociclist s-a produs în seara de 4 septembrie, pe drumul central din satul Hîrbovăț din raionul Anenii Noi.

Publicat

Potrivit ofițerului de presă al IGP, Mariana Bețivu, oamenii legii au fost alertați în jurul orelor 19:50.

Poliția a stabilit că în accident au fost implicate un automobil de model Mercedes condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani și o motocicletă de model Viper 250 fără numere de înmatricularela volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 18 ani.

În urma impactului, motociclistul de 18 ani și pasagerul său în vârstă de 17 ani s-au ales cu traumatisme și au fost transportați la Spitalul Raional din Anenii Noi.


Potrivit deschide.md, motociclistul de 18 ani a fost diagnosticat cu o fractură de femur, fractura oaselor cu deplasare și traumă la coloana vertebrală, iar pasagerul s-a ales cu o fractură deschisă la femur și gambă, dar și cu traumă craniocerebrală.

Preliminar s-a stabilit că niciuna dintre persoanele implicate în accident nu se afla în stare de ebrietate.

Alte circumstanțe se stabilesc.


stiri.md

Moldova

Au atacat un tânăr în stradă: Doi indivizi, încătușați de carabinieri în timp ce comiteau un jaf

Doi indivizi, încătușați de carabinieri în timp ce comiteau un jaf, pe o stradă din sectorul Ciocana al capitalei.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 19.09.2020, în jurul orelor 22:40. Un echipaj auto de Carabinieri al Direcției regionale Centru, patrulând pe strada Maria Drăgan  a observat cum o persoană era agresată de altele două.

Carabinierii s-au apropiat să intervină pentru a calma spiritele. Când au observat carabinierii, agresorii au încercat să fugă de la fața locului, dar au fost reținuți.

Pătimașul s-a dovedit a fi un tânăr de 17 ani, care a comunicat că a fost jefuit de către persoane necunoscute, fiindu-i sustrase: o boxa muzicală și telefonul mobil.


Persoanele reținute au fost recunoscuți de pătimaș, drept cei care l-au atacat și jefuit. Aceștia au fost conduși la IP Ciocana pentru identificare și documentare.
Agresorii s-a dovedit a fi cu vârsta de 16 și respectiv 18 ani , locuitori ai mun. Chișinău.


Citește mai departe

Moldova

A vrut să evadeze din pușcărie. Un deținut ar putea face cu 3 ani de pușcărie mai mult

În data de 19 septembrie 2020, în jurul orei 16:00, un deținut de la Penitenciarul nr.18-Brănești, încadrat în câmpul muncii, în bază de contract, la mina de extragere a pietrei de calcar, nu s-a prezentat la ieșirea de la obiectul de lucru.

Publicat

Astfel, fiind luată în calcul versiunea unei evadări, pentru căutarea și reținerea acestuia imediat au fost instituite grupe de căutare.

Datorită promptitudinii angajaților de la Brănești, în jurul orei 20:00, deținutul în vârstă de 22 ani, condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea unei infracțiuni grave a fost găsit în mină într-un loc ascuns.

Despre incident, imediat au fost anunțate organele procuraturii și inspectoratul de poliție, care documentează cazul.


Dacă va fi stabilită vinovăția, acesta riscă să fie condamnat suplimentar până la 3 ani de închisoare.


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat de 62 de ani a fost lovit de un BMW: Pietonul era băut

Un accident violent cu implicarea unui pieton a avut loc pe strada Calea Orheiului din Capitală.

Publicat

Potrivit ofițerului de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, accidentul s-a produs la ora 19:40, în seara de 19 septembrie, cu implicarea unui BMW și a unui pieton.

Pietonul de 62 de ani traversa strada neregulamentar și era în stare avansată de ebrietate. În urma impactului bărbatul s-a ales cu comoție cerebrală.

Pe acest caz oamenii legii au inițiat o anchetă întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii