Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ (+18) Doi copii de 10 și 8 ani s-au înecat, după ce au mers cu mama lor la scăldat în râul Nistru

Tragedie de nedescris într-o familie din satul Coșnița, raionul Dubăsari. Doi copii de 10 și 8 ani, soră și frate, au fost înghițiți de apele râului Nistru, după ce au mers împreună cu mama lor la scăldat.

Publicat

Tragedia a avut loc în după-amiaza de 19 august. Oamenii legii au stabilit că o femeie în vârstă de 29 de ani a mers împreună cu cei trei copii ai săi ca să se odihnească pe malul râului. Mama le-a povestit polițiștilor că le-a permis celor doi copii ai ei să se scalde în râu. Peste ceva timp tânăra i-a chemat la mal, iar ei au venit.

Concomitent, femeia s-a întors la copilul mai mic de 4 luni, care începuse să plângă și nu a observat când și în ce circumstanțe copiii mai mari au dispărut de pe mal. Femeia a strâns toate lucrurile și a plecat acasă, crezând că micuții s-au pornit spre locuință. Când și-a dat seama că micuții nu sunt acasă, mama s-a întors la Nistru și a apelat Serviciul 112.

După mai multe căutări, trupurile neînsuflețite ale micuților au fost depistate de salvatori în râu. Copiii făceau parte din familie completă, care nu s-a aflat niciodată în vizorul poliției. Potrivit poliției, în primele două luni ale verii, 76 de copii au fost traumatizați, iar alții opt au decedat din cauza accidentelor rutiere, intoxicațiilor, căderilor de la înălțime, arsurilor sau înecurilor.

echipa.md


Moldova

Au atacat un tânăr în stradă: Doi indivizi, încătușați de carabinieri în timp ce comiteau un jaf

Doi indivizi, încătușați de carabinieri în timp ce comiteau un jaf, pe o stradă din sectorul Ciocana al capitalei.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 19.09.2020, în jurul orelor 22:40. Un echipaj auto de Carabinieri al Direcției regionale Centru, patrulând pe strada Maria Drăgan  a observat cum o persoană era agresată de altele două.

Carabinierii s-au apropiat să intervină pentru a calma spiritele. Când au observat carabinierii, agresorii au încercat să fugă de la fața locului, dar au fost reținuți.

Pătimașul s-a dovedit a fi un tânăr de 17 ani, care a comunicat că a fost jefuit de către persoane necunoscute, fiindu-i sustrase: o boxa muzicală și telefonul mobil.


Persoanele reținute au fost recunoscuți de pătimaș, drept cei care l-au atacat și jefuit. Aceștia au fost conduși la IP Ciocana pentru identificare și documentare.
Agresorii s-a dovedit a fi cu vârsta de 16 și respectiv 18 ani , locuitori ai mun. Chișinău.


Citește mai departe

Moldova

A vrut să evadeze din pușcărie. Un deținut ar putea face cu 3 ani de pușcărie mai mult

În data de 19 septembrie 2020, în jurul orei 16:00, un deținut de la Penitenciarul nr.18-Brănești, încadrat în câmpul muncii, în bază de contract, la mina de extragere a pietrei de calcar, nu s-a prezentat la ieșirea de la obiectul de lucru.

Publicat

Astfel, fiind luată în calcul versiunea unei evadări, pentru căutarea și reținerea acestuia imediat au fost instituite grupe de căutare.

Datorită promptitudinii angajaților de la Brănești, în jurul orei 20:00, deținutul în vârstă de 22 ani, condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea unei infracțiuni grave a fost găsit în mină într-un loc ascuns.

Despre incident, imediat au fost anunțate organele procuraturii și inspectoratul de poliție, care documentează cazul.


Dacă va fi stabilită vinovăția, acesta riscă să fie condamnat suplimentar până la 3 ani de închisoare.


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat de 62 de ani a fost lovit de un BMW: Pietonul era băut

Un accident violent cu implicarea unui pieton a avut loc pe strada Calea Orheiului din Capitală.

Publicat

Potrivit ofițerului de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, accidentul s-a produs la ora 19:40, în seara de 19 septembrie, cu implicarea unui BMW și a unui pieton.

Pietonul de 62 de ani traversa strada neregulamentar și era în stare avansată de ebrietate. În urma impactului bărbatul s-a ales cu comoție cerebrală.

Pe acest caz oamenii legii au inițiat o anchetă întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii