Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ A scăpat ca prin urechea acului

UN ȘOFER DE 39 DE ANI A RĂMAS ÎN VIAȚĂ DUPĂ CE S-A IZBIT VIOLENT ÎNTR-UN AUTOCAMION

Publicat

Potrivit martorului, care a distribuit primele imagini de la fața locului, totul s-a produs în jurul orei 05:00.

Accident cumplit, în orășelul vatra. O mașină făcută zob în urma unui impact cu un autocamion. Șoferul automobilului a rămas viu ca prin minune.Cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de 27 iulie, precum că un autovehicul a fost grav accidentat după impactul cu un autocamion. Poliția a fost apelată la ora 5 dimneața de către unul dintre șoferi. Imaginile de la accident au fost plasate pe o rețea de socializare.

Martorii de la fața locului ar fi declarat că impactul a fost atât de violent, încât motorul mașinii a zburat la câțiva metri distanță. Polițiștii veniți la fața locului au constatat că un șofer de 39 de ani nu a ținut cont de distanța dintre vehicule și s-a izbit puternic în autocamionul care era condus de un bărbat de 61 de ani. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Șoferul mașinii ar fi refuzat să treacă etilotestul și, prin urmare, a fost dus la dispeceratul narcologic pentru a-i fi preluate probe biologice.


Și asta pentru a stabili dacă conducătorul auto se afla sau nu în stare de ebrietate în momentul producerii incendiului. Pentru provocrea coliziunii, bărbatul riscă amendă în suma de 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare. Iar dacă se va demonstra că acesta a servit alcool, el se va alege și cu un dosar penal.

echipa.md

 

 


Ediție TV

/VIDEO/ Corpul neînsuflețit a unui copil a fost recuperat din apă de salvatori la Corlăteni, raionul Râșcani

În dimineața zilei de 31 iulie salvatorii IGSU au extras din apă corpul neînsuflețit a unui copil care s-a înecat într-un bazin acvatic în nordul țării. Apelul la serviciile de urgență a fost înregistrat pe data de 30 iulie la ora 22:18.

Publicat

Potrivit informațiilor preliminare, o fetiță de 10 ani s-ar fi înecat în timpul scăldatului  într-un bazin acvatic din localitatea Corlăteni, raionul Râşcani. Pentru efectuarea lucrărilor de căutare pe apă la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. În urma căutărilor subacvatice cadavrul minorei a fost depistat către ora 07:30 în dimineața zilei de 31 iulie fiind recuperat la mal de scafandrieri de la o adâncime de trei metri.

Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept. În acest context, IGSU îndeamnă repetat maturii să-și monitorizeze strict minorii și să nu le permită scăldatul, dar și aflarea acestora de unii singuri în preajma lacurilor și râurilor din țară. Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, 54  persoane inclusiv 5 minori și-au pierdut viața în bazinele acvatice din țară.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Ar fi furat un telefon mobil

FEMEIA DIN IMAGINI, CĂUTATĂ DUPĂ CE AR FI BĂGAT ÎN GEANTĂ UN CELULAR STRAIN

Publicat

Și-a lăsat telefonul pe tejgheaua magazinului și -s apomenit fără el. I s-a întâmplat unei casierițe care lucrează într-un magazin din comuna Grătiești. Acum ea încearcă să-și întoarcă bunul dar și să dea de urmele celei care i l-a furat. Aceasta s-a adresat și la poliție, dar a și plasat imaginile de pe camerele de supraveghere pe o rețea de socializare, în speranța că cineva o va recunoaște și denunța pe hoață.

În imagini vede cum suspecta stă lângă tejghea și așteaptă să-și achite produsele achizționate. La un moment dat ea vede telefonul, îl bagă în geantă își achită cumpărăturile și pleacă. Cazul a avut loc în data de 30 iulie. În acest toți cei care au recunoscut-o sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla femeia ce apare în imagini sunt rugați să sune la numărul scurt 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat post de poliție.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Salvat de la moarte

UN BĂRBAT A LUAT FUNIA ȘI A PLECAT ÎN PĂDURE PENTRU A-ȘI PUNE CAPĂT VIEȚII

Publicat

Un bărbat de 32 de ani a fost salvat din mâinile morții după o tentativă de suicide. Totul s-a întâmplat pe data de 30 iulie în satul Gherman din raionul Ungheni. Concubina bărbatului, a sunat la poliție și a declarat că a fost agresată fizic de către acesta. După cearta crâncenă, individul ar fi luat o funie din casă și a spus femeii că vrea să-și pună capăt zilelor într-o fâșie de pădure din localitate.

La fața locului s-a deplasat poliția împreună cu medicii de pe ambulanță, care în urma acțiunilor de căutare în care au participat și câțiva localnici, au găsit bărbatul spânzurat de creanga unui copac. Acesta era în stare inconștientă și fără semne de viață. Oamenii legii au tăiat funia de care atârna individul, iar medicii au început acțiunile de resuscitare. Din fericire, bărbatul a fost reîntors la viață și transportat la spitalul raional din Ungheni pentru a primi ajutor medical. Alte circumstanțe ale cazului sunt în curs de investigare. 

echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii