Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ Familie din Dubăsari, ajunsă la disperare: Le-a dispărut copilul de 9 ani

UPDATE: Copilul a fost găsit. Viața lui este în afara pericolului.

Publicat

Ştorea inițială: Copilul locuiește împreună cu familia în orașul Dubăsari iar în seara de 14 iulie, în jurul orei 18.00, micuțul s-ar fi dus la plimbare, însă nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat imediat milițienii din regiune, însă până în prezent băiatul nu a fost găsit.

Dumitru Cudreavțev are înălțimea de 1.40m, corpolența slabă, părul blond și ochii albaștri. În ziua dispariției purta un tricou de o nuanță deschisă, șorți albaștri, iar în picioare avea sandale. În acest context, persoanele care cunosc unde s-ar putea afla copilul din imagini sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 102, 112 sau 077 568 447.

Orice detaliu poate fi de ajutor.


 


Ediție TV

/VIDEO/ Ar fi furat un telefon mobil

FEMEIA DIN IMAGINI, CĂUTATĂ DUPĂ CE AR FI BĂGAT ÎN GEANTĂ UN CELULAR STRAIN

Publicat

Și-a lăsat telefonul pe tejgheaua magazinului și -s apomenit fără el. I s-a întâmplat unei casierițe care lucrează într-un magazin din comuna Grătiești. Acum ea încearcă să-și întoarcă bunul dar și să dea de urmele celei care i l-a furat. Aceasta s-a adresat și la poliție, dar a și plasat imaginile de pe camerele de supraveghere pe o rețea de socializare, în speranța că cineva o va recunoaște și denunța pe hoață.

În imagini vede cum suspecta stă lângă tejghea și așteaptă să-și achite produsele achizționate. La un moment dat ea vede telefonul, îl bagă în geantă își achită cumpărăturile și pleacă. Cazul a avut loc în data de 30 iulie. În acest toți cei care au recunoscut-o sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla femeia ce apare în imagini sunt rugați să sune la numărul scurt 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat post de poliție.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat de poliție

BĂRBATUL DIN IMAGINI A FURAT, PRIN ÎNȘELĂCIUNE, UN CALCULATOR DE 5.000 DE LEI

Publicat

S-ar fi dus să ia un calculator ca să-l repare, dar a dispărut cu tot cu el. Este fapta ilegală pentru care este căutat bărbatul din imagini. Poliția a fost anunțată de către victima individului. Femeia de 31 de ani a relatat că bănuitul s-a dat drept tehnician, iar în data de 9 iunie, el ar fi luat calculatorul în valoare de 5.000 de lei sub pretextul că-l va repara. Doar că după ce a pus mâna pe bunul femeii, individul a dispărut și nu răspunde nici la telefoane.

Prin urmare, el este căutat de poliție pentru escrocherie. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe individul din fotografie și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran. Dacă va fi identificat și găsit vinovat, el riscă până la 3 ani de pușcărie.  Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Momentul în care un hoț înarmat jefuiește un magazin din Bălți

A intrat cu o armă într-un magazin alimentar și a furat toți banii din aparatul de casă. Individul din imagini este căutat de poliția din Bălți, suspectat de tâlhărie.

Publicat

Cazul s-a produs în data de 17 iulie, pe strada Ivan Konev, iar momentul comiterii infracțiunii a fost surprins de camera de supraveghere din magazin. În secvența video se vede cum suspectul cu cagulă pe cap direcționează arma spre vânzătoare, iar aceasta speriată îi dă toți banii. Până în prezent, bănuitul nu a fost încă identificat. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe cel ce apare în imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 380 240.

indicate pe ecran. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii