Connect with us

Moldova

Moldoveancă eliberată din închisoare, găsită cu tăieturi la gât în Milano

O femeie de 48 de ani, originară din Republica Moldova, a fost găsită cu răni adânci la gât, provocate de un cuţit, într-o staţie de autobuz din Milano.

Published

on

Potrivit presei italiene, femeia a fost găsită ieri dimineaţa, la ora 6:40.

Potrivit rapoartelor poliţiei, ar putea fi vorba de o tentativă de suicid, dar cuţitul care a provocat rănile nu a fost găsit.  De asemenea, pe braţele femeii au fost găsite numeroase alte cicatrici din cauza altor tăieturi similare cu cele de la gât.

Femeia a fost eliberată acum 3 zile din penitenciarul din Castrovillari (Cosenza), unde a fost închisă pentru că a opus rezistenţă la un control efectut de oamenii legii.


În prezent, femeia originară din Republica Moldova se află internată în stare gravă la spitalul din Niguarda. Potrivit medicilor italieni, aceasta nu are totuşi viaţa pusă în pericol de răni.

tvrmoldova.md


Moldova

Un tractor s-a răsturnat cu faţa în sus, pe marginea unui drum naţional, din cauză că cisterna tractată a fost prea grea

Un accident mai neobişnuit s-a întâmplat acum câteva ore în preajma traseului M14, între localităţile Pîrliţa şi Răuţel, în apropiere de municipiul Bălţi.

Published

on

Un tractor care tracta o cisternă cu apă s-a răsturnat într-un mod în care puţini dintre noi s-ar aştepta să o facă – cu partea frontală în sus!

Potrivit poliţiei, nimeni nu a avut de suferit, nici tractoristul şi nici vehiculul. Află mai multe şi vezi imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

telegraph.md


Continue Reading

Moldova

Tragedie în satul Feteasca, Hîncești! Un bărbat s-a înecat în râul Prut

În această seară, un bărbat din satul Feteasca (Leușeni), raionul Hîncești, s-a înecat în apele râului Prut.

Published

on

Contactată de Regional.md, ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol, a menționat că tragedia s-a produs în jurul orei 16:35.

La fața locului s-au deplasat grupa operativă din cadrul IP Hîncești pentru a documenta cazul. Aceștia au constatat decesul.Potrivit lui Vicol, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 29 de ani, care a dorit să se scalde în Prut și s-a înecat.

Cadavrul acestuia a fost îndreptat la expertiza medico-legală.Poliția investighează toate circumstanțele producerii tragediei.


regional.md


Continue Reading

Moldova

/FOTO/ Motociclist implicat în accident, la Hâncești. Tânărul a ajuns la spital

Motociclist implicat în accident, la Hâncești. Tânărul a ajuns la spital

Published

on

Potrivit ofițerului de presă de la IP Hâncești, Cristina Vicol, la 8 iulie 2020, în jurul orei 16:35, în Serviciul de Gardă al IP Hâncești a parvenit un apel telefon precum că în apropiere stație PECO din localitatea Mingir, raionul Hâncești s-a produs un accident.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un automobil de model Vaz 2115 fiind condus de un bărbat, în vârstă 59 ani dorind să efectueze o manevră s-a tamponat cu o motocicleta de model Honda, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 ani.

Motociclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spitalul raional Hâncești.


Polițiștii investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.


Continue Reading

topul săptămânii