Connect with us

Moldova

/FOTO/ Un bărbat din Glodeni a găsit o grenadă în propria grădină

Un bărbat din satul Balatina, raionul Glodeni a găsit o grenadă în timp ce lucra în grădină.

Published

on

La data de 30.06.2020, orele 18:30, la Serviciul de Gardă a parvenit apelul telefonic de la un bărbat din satul Balatina, raionul Glodeni, care, efectuând lucrări agricole în grădina gospodăriei sale, a depistat un obiect din metal asemănător cu grenadă, transmite Telegraph.md

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă, care a organizat paza locului pînă la sosirea geniştilor.


Moldova

/FOTO/ Motociclist implicat în accident, la Hâncești. Tânărul a ajuns la spital

Motociclist implicat în accident, la Hâncești. Tânărul a ajuns la spital

Published

on

Potrivit ofițerului de presă de la IP Hâncești, Cristina Vicol, la 8 iulie 2020, în jurul orei 16:35, în Serviciul de Gardă al IP Hâncești a parvenit un apel telefon precum că în apropiere stație PECO din localitatea Mingir, raionul Hâncești s-a produs un accident.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un automobil de model Vaz 2115 fiind condus de un bărbat, în vârstă 59 ani dorind să efectueze o manevră s-a tamponat cu o motocicleta de model Honda, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 ani.

Motociclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spitalul raional Hâncești.


Polițiștii investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.


Continue Reading

Moldova

/VIDEO/ Captură record de „extasy”, în valoare de 4 milioane de lei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu Inspectoratul Național de Investigații al IGP, au reținut doi bărbați care intenționau să vândă 10 mii pastile de ecstasy, care ar costa patru milioane de lei pe piața tenebră.

Published

on

By

Cei doi reținuți sunt originari din Anenii Noi și Chișinău, cu vârste de 26 și respectiv 45 de ani. Aceștia acționau de comun acord, cu roluri bine determinate, în scopul punerii ilegale în circulație a drogurilor. În urma măsurilor speciale de investigație, a fost stabilit faptul introducerii drogurilor în Republica Moldova din Olanda. Drogurile erau destinate comercializării în zonele naționale de agrement.

După stabilirea locului și timpului comercializării acestora, a devenit posibilă reținerea în flagrant a celor doi bărbați.

Operațiunea de reținere a comportat un grad de risc sporit, deoarece unul din figuranți era înarmat (fapt adeverit în timpul reținerii), comportamentul acestora dar și faptul că motorul automobilului de teren cu capacitate cilindrică puternică era mereu în funcțiune, a impus efectuarea intervenției de reținere în forță, prin implicarea Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” a IGP.


Arma figurantului era un pistol de model „TT”, pe care-l deținea legal.

Datorită proporțiilor deosebit de mari a substanțelor narcotice depistate, calificarea acțiunilor făptașilor este cea de comitere a unor infracțiuni deosebit de grave. Pentru asemenea infracțiuni, în cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Investigațiile în acest dosar, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor, sunt în plină desfășurare. Prin urmare, procurorii PCCOCS au înaintat demers pentru plasarea acestora în arest, pentru un termen de 30 de zile.


Continue Reading

Moldova

Tragedie la Orhei: Copilul de trei ani care a incendiat mașina părinților s-a stins la spital

Tragedie la Orhei. Copilul de trei ani care a incendiat mașina părinților s-a stins la spital.

Published

on

Informația a fost confirmată pentru echipa 902 de către ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău.

Amintim că micuțul a ajuns la spital cu arsuri de gradul 4 pe 80% de pe suprafața corpului după ce în data de 8 iulie ar fi intrat în mașina părinților și jucându-se cu chibriturile a incendiat salonul Vehiculului.

Tragedia s-a produs în satul Mârzaci din raionul Orhei.

echipa.md


Continue Reading

topul săptămânii