Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ S-a dus în ospeție și a dispărut

S-a dus împreună cu concubinul în ospeție la un consătean și a dispărut. O tânără de 23 de ani, originară din raionul Ocnița, dar care locuiește din satul Ciorești, raionul Nisporeni este căutată de rude deja de o săptămână.

Publicat

Poliția a fost sesizată de către iubitul fetei care a declarat că în seara de 16 iunie, ei s-ar fi dus împreună în ospeție la un prieten. În timp ce toți stăteau la masă, tânăra ar fi ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută. Ulterior ea ar fi fost văzută în data de 19 iunie, tot în sat. Aceasta ar fi întrebat de un localnic cât costă biletul până la Chișinău. Maria Curea are înălțimea de 1.60m, corpolența medie, părul negru și ochii căprui. În ziua dispariției purta pantaloni negri cu dungi albe de tip sport, o bluză galbenă și șlapi albaștri.

Fata avea la ea buletinul de identitate și 150 de lei. În acest context, persoanele lare au recunoscut-o pe tânăra din imagini și cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran. Orice informație contează.

echipa.md

 


În căutare

/VIDEO/ Atenție la tânăra din imagini. A furat banii din aparatul de casă al unui magazin

Tânăra care apare în imagini este căutată de poliția din Bălți, suspectată că a furat banii din aparatul de casă al unui magazin. Momentul a fost surprins de o cameră video.

Publicat

Potrivit poliției, în data de 29 iunie a acestui an, profitând de faptul că nu este observată de nimeni, aproximativ pe la ora 21:00 a sustras mijloace bănești din magazinul Rum-Market, amplasat în mun. Bălți pe str. Tiraspol 3.

În acest context, persoanele care au recunoscut persoana sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon:112, 0-231 23-476, 069 944 600 sau 068 777 748.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/UPDATE/ Femeia din capitală care a dispărut în toiul nopții a fost găsită.

Update: Femeia care fusese dată în căutare a fost găsită. Despre aceasta a anunțat una din rudele femeii printr-un mesaj trimis la adresa redacției noastre.

Publicat

Știrea inițială: A profitat de moment și a fugit din propria casă în timp ce fiica dormea în cealaltă odaie. Este cazul  Efimiei Popescu, căutată cu disperare de rude și poliție. Pensionara în vârstă de 75 de ani, locuiește în sectorul Ciocana al capitalei, iar în noaptea de 3 spre 4 august ea a dispărut de acasă.

Rudele au cutreierat în lung și-n lat curțile din vecinătate însă fără rezultat. Fiica femeii admite că, pensionara ar putea avea pierderi de memorie în condițiile în care, recent, a suferit, un atac de cord. În noaptea dispariției, Efimia Popescu a ieșit din casă purtând o rochie lungă de culoarea neagră.  Bătrâna are înălțimea de circa 1,63m, corpolența medie, părul scurt, șaten închis.

Toți cei care au recunoscut-o sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să sune la numerele de telefon 068962861 sau 112.


echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Ar fi furat un telefon mobil

FEMEIA DIN IMAGINI, CĂUTATĂ DUPĂ CE AR FI BĂGAT ÎN GEANTĂ UN CELULAR STRAIN

Publicat

Și-a lăsat telefonul pe tejgheaua magazinului și -s apomenit fără el. I s-a întâmplat unei casierițe care lucrează într-un magazin din comuna Grătiești. Acum ea încearcă să-și întoarcă bunul dar și să dea de urmele celei care i l-a furat. Aceasta s-a adresat și la poliție, dar a și plasat imaginile de pe camerele de supraveghere pe o rețea de socializare, în speranța că cineva o va recunoaște și denunța pe hoață.

În imagini vede cum suspecta stă lângă tejghea și așteaptă să-și achite produsele achizționate. La un moment dat ea vede telefonul, îl bagă în geantă își achită cumpărăturile și pleacă. Cazul a avut loc în data de 30 iulie. În acest toți cei care au recunoscut-o sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla femeia ce apare în imagini sunt rugați să sune la numărul scurt 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat post de poliție.

echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii