Connect with us

Ediție TV

/VIDEO/ Bătrână agresată de un polițist

Un video plasat pe data de 3 iunie pe o rețea de socializare a stârnit indignare în rândurile utilizatorilor. O bătrână a fost agresată de un angajat al poliției din sectorul Râșcani al capitalei în timp ce vindea verdețuri pe trotuarul de pe bulevardul Moscovei.

Published

on

În secvența video se observă o aglomerație în jurul băncii, pe care este așezată doamna. Polițistul insista cu forța ca bătrâna să înceteze comerțul și să-l urmeze la secția de poliție. Pietonii nu au rămas indiferenți de acțiunile acestuia și i-au luat apărarea femeii.

În contextul materialelor video de pe rețele și în sursele mass-media, IGP a venit cu precizări. Potrivit sursei, polițiștii au intervenit să documenteze o încălcare, la solicitarea locuitorilor caselor adiacente de pe bulevardul Moscovei. Aceștia s-ar fi plâns că cinci femei vând ilegal verdețuri pe marginea trotuarului. Când au ajuns la fața locului, patru dintre cele cinci comerciante s-au supus cerințelor legale, iar cea de-a cincea femeie ar fi încercat să opună rezistență. Doamnei i s-a cerut să urmeze angajații la Sectorul de Poliție pentru identificare și întocmirea unui proces-verbal, iar doamna a ignorat cerințele.

Totuși, atitudinea polițistului ar fi fost inadmisibilă, de aceea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea comportamentului angajatului Poliției.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Strigăt de ajutor de la Criuleni: Tânăra din imagini, căutată încă din februarie

Strigăt de disperare, de la Criuleni. O tânără de 27 de ani a dispărut încă la sfârșitul lunii februarie și este de negăsit.

Published

on

Fata ar fi ieșit din casă, din satul Hârtopul Mic, în data de 20 februarie, spunând că pleacă la poștă să-și ridice pensia de invaliditate. Din acea zi nimeni nu mai știe nimic de ea. Lidia Braganciuc are înălțimea de 1.55m-1.65m, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta o geacă verde, pulover roz, pantaloni negri, și adidași de culoare neagră combinat cu galben. Pe cap avea o căciulă de culoare roz.

Se cunoaște că tânăra are unele probleme mintale. Aceasta nu este căsătorită, dar are doi copii minori, care la moment se află la întreținerea mamei sase.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe tânără și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 708 168.


În același timp, rudele vin cu o rugăminte către tânăra dispărută, dacă vede acest reportaj, să dea un semn de viață și să știe că este așteptată acasă.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Cannabis depistat la Cahul

DOI BĂRBAȚI RISCĂ ÎNCHISOARE PENTRU CREȘTEREA PLANTELOR CU CONȚINUT NARCOTIC

Published

on

By

Mai multe plante de marijuana găsită în două gospodării în satul Pașcani din raionul Cahul, au fost smulse și ridicate în cadrul operațiunii MAC-2020. Pe data de 7 iulie, în urma perchezițiilor efectuate în gospodăria unui localnic cu vârsta de 35 de ani, au fost depistate plante de cânepă bine îngrijite, precum și o sticlă destinată pentru consumul narcoticelor. O altă plantație a fost găsită în sera altei locuințe, care s-a dovedit a fi î posesia unui tânăr de 26 de ani. Plantele de cannabis au fost smulse și ridicate, iar ulterior vor fi distruse prin ardere. În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vina celor doi va fi demonstrată, ei riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 20 000 la 35 000 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau cu închisoare de pînă la un an.

echipa.md


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Jefuită în plină stradă

O FEMEIE A RĂMAS FĂRĂ UN CERCEL ÎN TIMP CE SE DEPLASA SPRE DOMICILIU

Published

on

By

O femeie de 64 de ani a fost jefuită în plină stradă. Poliția a fost apelată chiar de victimă, precum că un necunoscut i-a sustras în mod deschis un cercel de aur, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica din capitală. Incidentul a avut loc pe data de 24 iunie.

Din imaginile video înregistrate pe o cameră de supraveghere, se observă cum făptașul își urmărește victima. Ulterior acesta s-a apropiat de ea și i-a furat bunul estimat la 3000 de lei. În urma investigațiilor, poliția a identificat și reținut suspectul. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani, locuitor al capitalei. La audiere, bărbatul și-a recunoscut vina, iar bijuteria a fost înapoiată stăpânei. Ca urmare, individul riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen până la 7 ani.

echipa.md


Continue Reading

topul săptămânii