Rețele de socializare

În căutare

Un bărbat din Fârlădeni a dispărut fără urmă de 6 zile. Este căutat de rude și poliție

UPDATE: Tânărul de 32 de ani a fost găsit mort, în fântâna din curtea casei. Cu detalii vom reveni ulterior.

Un bărbat de 32 de ani, din Fârlădeni, Căușeni, a dispărut de acasă acum 6 zile. Rudele acestuia solicită ajutorul oamenilor pentru a-l găsi.

Maxim Olari, bărbatul de 32 de ani, a plecat de acasă pe data de 22 mai, în jurul orei 15.00, transmite jurnal.md

În ziua diapriției acesta era îmbrăcat într-u maiou negru și pantaloni sportivi de culoare gri.


Toți cei care dispun de informații despre locul aflării bărbatului pot informa forțele de ordine la serviciul unic de urgență 112 sau la numerele de telefon 068259322, 069896144.


Ediție TV

/VIDEO/ Se plimbă cu o bicicletă furată

A văzut o bicicletă nesupravegheată, a urcat pe ea și dus a fost. Este isprava bărbatului care apare în imagini, ce acum este căutat de poliție pentru furt.

Cazul a avut loc în data de 12 iulie, pe strada Busuiocești din sectorul Botanica. Când și-a dat seama că i-a dispărut bunul de 3.000 de lei, proprietarul acestuia a chemat poliția.

Oamenii legii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din preajmă și l-au identificat pe suspect. Acum acesta se află în căutare. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe individ, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau  076 022 767.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă detenție pe un termen de până la 4 ani. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Femeia dispărută de o lună, de negăsit: Poliția cere din nou ajutorul oamenilor

De negăsit. Femeia de 47 de ani din satul Dumbrăvița, raionul Sîngerei, data în căutare încă la sfârșitul lunii mai nu a fost găsită.

Rudele s-au adresat la poliție, însă, până la moment fără niciun rezultat. Se cunoaște că femeia a ieșit din curte în dimineața de 23 mai și a plecat într-o direcție necunoscută. Ultima dată, aceasta a fost văzută pe traseul M5 în direcția de deplasare spre mun. Chișinău.

Aurelia Chiriac are înălțimea de 1.60 m, corpolența medie, ochii verzi și părul la șaten cu fire cărunte. În ziua dispariției ea purta o geacă de culoare albastră, blugi negri și avea o poșetă de o culoare întunecată.

În acest context, persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 455 235.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ S-a dus în ospeție și a dispărut

S-a dus împreună cu concubinul în ospeție la un consătean și a dispărut. O tânără de 23 de ani, originară din raionul Ocnița, dar care locuiește din satul Ciorești, raionul Nisporeni este căutată de rude deja de o săptămână.

Poliția a fost sesizată de către iubitul fetei care a declarat că în seara de 16 iunie, ei s-ar fi dus împreună în ospeție la un prieten. În timp ce toți stăteau la masă, tânăra ar fi ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută. Ulterior ea ar fi fost văzută în data de 19 iunie, tot în sat. Aceasta ar fi întrebat de un localnic cât costă biletul până la Chișinău. Maria Curea are înălțimea de 1.60m, corpolența medie, părul negru și ochii căprui. În ziua dispariției purta pantaloni negri cu dungi albe de tip sport, o bluză galbenă și șlapi albaștri.

Fata avea la ea buletinul de identitate și 150 de lei. În acest context, persoanele lare au recunoscut-o pe tânăra din imagini și cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran. Orice informație contează.

echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii