Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Tragedie rutieră, la Râșcani

Tragedie într-o familie din nordul țării. Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a inversat cu mașina de ma multe ori pe șosea.

Totul s-a întâmplat în seara de 27 aprilie, aproape de ora 22.00, la ieșirea din satul Corlăteni, raionul Râșcani. La fața locului a fost chemată imediat poliția și o ambulanță SMURD. Din nefericire, toate încercările medicilor de a resuscita victima au eșuat, bărbatul era deja mort. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Râșcani, Ina Moscaliuc a declarat că șoferul de 35 de ani era locuitor al raionului Drochia. În seara tragediei acesta se îndrepta spre municipiul Bălți.

INA MOSCALIUC, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE RÂȘCANI: Un bărbat cu vîrsta de 35 de ani, conducând automobil de model Suzuki, nu s-a isprăvit cu ghidajul,a ieșit pe contrasens, derapând de pe partea carosabilă s-a inversat de mai multe ori. Urmare accidentului rutier si a traumelor primite șoferul a decedat până la sosirea Ambulanței.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză bărbatul nu s-a isprăvit cu ghidajul și nici dacă era sau nu în stare de ebrietate. Toate circumstanțele vor fi investigate de către polițiștii din Râșcani.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ A dispărut din spital

Un bărbat de 42 de ani a dispărut din spital, iar rudele nu mai știu unde să îl caute. La adresa redacției noastre s-a adresat bunicul pacientului, în vârstă de 80 de ani care ne-a relatat că nepotul său era internat în spitalul din Cantemir.

În data de 17 mai, acesta s-ar fi dus să-și viziteze nepotul și să organizeze transferul acestuia la spitalul de psihiatrie din Chișinău. Atunci bărbatul a aflat că nepotul său a dispărut din spital, chiar dacă, anterior, acesta se simțea atât de rău încât nu putea merge nici 200 de metri fără ajutorul unei alte persoane.

Medicii i-ar fi spus bătrânului că nepotul lui ar fi plecat în jurul orei 03.00 noaptea, iar de atunci nimeni nu știe nimic de el. Familia bărbatului dispărut a alertat și poliția, însă căutările nu au dat niciun rezultat. Tudor Isca are corpolența medie, pielea creolă, ochii căprui și părul șaten. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 577 100 sau 112.

Orice informație contează.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bubuitură puternică, în capitală

Bubuitură puternică în inima Chișinăului. O sacoșă suspectă, lăsată în fața Ministerului afacerilor interne a pus pe jar autoritățile capitalei.

S-a întâmplat în data de trei iunie, în jurul orei 12.00 pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. S-a constatat că pachetul a fost inițial observat de un carabinier care a și bătut alarma. La fața locului a venit poliția, pompierii, dar și geniștii. Zona a fost încercuită, iar experții au examinat sacoșa suspectă.

După ce geniștii au efectuat o deflagrație controlată conform protocololului și s-au asigurat că de fapt, nu există niciun pericol, circulația în zonă a fost din nou restabilită. Acum, polițiștii urmează să examineze imaginile de pe camerele de supraveghere și să constate cine a lăsat punga suspectă.

Investigațiile continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Accident fatal în sudul țării

Un accident îngrozitor în apropierea satului Alexandru Ioan Cuza, din raionul Cahul, soldat cu deces.

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce mașina în care se afla ca pasager s-a izbit într-un copac. Totul s-a întâmplat pe data de 31 mai, aproximativ la ora 04.40 dimineața. Din informația oferită de ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, s-a aflat că totul s-a întâmplat după ce șoferul automobilului, în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a derapat de pe șosea și s-a tamponat într-un copac de la marginea drumului.

Cu regret, medicii de pe ambulanță ajunși la fața locului au stabilit că pasagerul a decedat pe loc. Șoferul s-a ales cu mai multe trauma grave și a fost transportat la spitalul raional din Cahul pentru ajutor medical. Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii