Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ #StațiAcasă: Pompierii continuă să informeze cetățenii despre pericolul răspândirii și molipsirii coronavirusului

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă acțiunile de informare a cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire contra COVID – 19.

Astăzi 26 martie echipe de salvatori și pompieri au patrulat străzile pentru a atenționa oamenii despre măsurile de prevenire contra COVID – 19 Echipaje cu pompieri în costume de protecție au difuzat mesaje de prevenire contra Coronavirus de tip nou, în orașul Căușeni, dar și localitățile Cîrnățeni, Plop și Tănătari.

De informații utile au avut parte și localnicii municipiului Bălți, dar și localitatea Sadovoe a aceluiași raion. Mesaje sonora au fost difuzate în raionul Anenii Noi dar și mai multe sectoare din municipiul Căușeni. Acțiunile vor continua sistematic pe parcursul următoarelor zile. Oamenii sunt îndemnați să rămână acasă, să păstreze distanța socială și să informeze autoritățile în caz de suspecție cu COVID. În caz de situații de risc cetățenii pot apel Serviciul 112.

Mesaje audio similare vor fi difuzate prin sisteme sonore conectate la autospeciale de intervenție în toată țară, iar subdiviziunile IGSU vor asigura ca echipajele să patruleze localitățile din raioanele țării. Acțiunile salvatorilor și pompierilor vin în contextul susținerii Campaniei de informarea realizată de MAI în scopul prevenirii infectării cu COVID, alăturându-se polițiștilor și carabinierilor.

echipa.md


Moldova

/FOTO/ Mercedes luat „În lopată”, pe o stradă din Chișinău

Un Mercedes a fost luat „În lopată”, pe o stradă din Chișinău

S-a întâmplat în data de 07 aprilie, pe strada Universității. Preliminar se știe că la volanul Mercedesului se afla un șofer de 59 de ani, iar tractorul era condus de un bărbat de 61 de ani.

Cazul a fost documentat de o echipă de polițiști de la secția accidente rutiere.

Cel care va fi găsit vinovat, riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare.

echipa.mdCitește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu, la Călărași. Locuitorii din preajmă bat alarma

Astăzi, 7 aprilie 2020, un nou focar de incendiu a fost sesizat de către internauți în imediata apropiere a orașului Călărași.

Potrivit câtorva poze publicate pe Faceebok, în apropiere a orașului Călărași arde vegetația uscată iar focarul prezintă un pericol eminent pentru plantațiile multianuale de viță-de-vie din imediata apropiere.

news.ungheni.org


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Accident cu trei mașini, în capitală. Două Hyundai și o Kia, avariate

Accident cu trei mașini, în capitală. Două Hyundai și o Kia, avariate.

foto: fb.com/AutomobilistMD

S-a întâmplat în prima jumătate a zilei de șapte aprilie, pe strada Kiev din capitală. Imaginea de la fața locului a fost postată pe o rețea de socializare.

Deocamdată nu este clar cum s-au izbit cele trei mașini.


Victime nu sunt.

Știrea se actualizează….

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii