Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărut de o săptămână

Un tânăr de 36 de ani a dispărut de mai bine de o săptămână, iar din acea zi rudele nu mai știu nimic de el.

Acestea s-au adresat la poliție, din nefericire, până în prezent, căutările nu au dat niciun rezultat. Tânărul a dispărut în data de șase martie, după ce ar fi ieșit din casă, din casa unde locuiește, în satul Cioc Maidan și nu s-a mai întors. Gheorghe Culici are înălțimea de 1.70m, corpolența medie și părul șaten.

În ziua dispariției, acesta purta o geacă neagră, pantaloni la fel, negri, un fes de culoarea albastră, iar în picioare avea pantofi, tot, albaștri. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugată să anunțe la numerele de telefon 112 sau 029 822 980.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 

 

 


Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărută de mai bine de o lună

Strigăt de disperare, de la Criuleni. O tânără de 27 de ani a dispărut încă la sfârșitul lunii februarie și este de negăsit.

Rudele s-au adresat la poliție și au plasat anunțuri pe rețelele de socializare, însă tânăra este de negăsit. Fata ar fi ieșit din casă, din satul Hârtopul Mic, în data de 20 februarie, iar din acea zi nimeni nu mai știe nimic de ea. Lidia Braganciuc are corpolența medie, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta o geacă verde, pantaloni negri și adidași de culoare neagră combinat cu galben. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe tânăra din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 708 168.

În același timp, rudele vin cu o rugăminte către tânăra dispărută, dacă vede acest reportaj, să dea un semn de viață și să știe că este așteptată acasă.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Nu au respectat regimul de carantină

Nici coronavirusul și nici amenzile usturătoare nu-i sperie.

192 de persoane fizice și juridice s-au ales cu procese contravenționale pentru că nu au

echipa.md

respectat cerințele și restricțiile impuse de Comisia pentru Situații Excepționale în legătură cu prevenirea răspândirii și combaterii COVID-19, ceea ce ar însemna că suma amenzilor depășește cifra de 4 milioane de lei. Despre asta a anunțat ministrul afacerilor interne în cadrul unui briefing de presă.

PAVEL VOICU, MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: 119 de procese au fost înregistrate în privința persoanelor fizice care nu s-au conformat cerințelor impuse de comisie, cei care au părăsit locul unde urmau să se afle în autoizolare, 38 au fost întocmite pe numele agenților economici care nu și-au sistat activitatea și aici mă refer la baruri, restaurante, săli de sport, piscine, piețe. Avem și 24 de cazuri înregistrate atunci când șoferii unităților de transport public nu s-au conformat și au îmbarcat în transport mai multe persoane decât au fost scaune prevăzute.

Amintim că pentru nerespectarea regimului de carantină se pedepsește cu amenzi de până la 25 000 de lei pentru persoane fizice și cu până la 75 de mii de lei pentru persoane juridice. Starea de urgență va fi activă pe teritoriul Republicii Moldova până în data de 15 mai.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bătut și jefuit în plină stradă

Bătut și jefuit în plină stradă. Un bărbat din Chișinău s-a pomenit victima recidiviștilor, în timp ce se ducea spre casă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 31 martie, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Imediat după incident, bărbatul a sunat la poliție, iar la fața locului s-a deplasat o echipă al brigăzii de reacționare operativă.

Victima a relatat că doi necunoscuți l-au lovit în regiunea feței i-au deschis geanta și i-au furat mai multe bunuri, în sumă de 550 de lei, apoi au fugit. La scurt timp, indivizii au fost reținuți. Ei s-au dovedit a fi doi tineri, de 19 și, respectiv 25 de ani, ambii judecați anterior pentru furt, jaf, huliganism și circulația ilegală a drogurilor.

Audiați, cei doi bănuiți și-ar fi recunoscut vina. Ambii au fost reținuți pentru 72 de ore, iar dacă vina le va fi dovedită, ei riscă până la 7 ani de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii