Rețele de socializare

În căutare

L-ai recunoscut? Anunță polița! Bărbatul din imagini este căutat pentru furt

Persoana care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Bălți, fiind bănuit de comiterea unui furt.

Cazul a avut loc la data de 02.02.2020, polițiștii fiind alertați de victimă un locuitor al mun. Bălți care a comunicat că în circumstanțe necunoscute i-a fost sustras telefonul mobil de model Samsung Galaxy S10+

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 112, 0(231) 23 476 sau 069 944 600.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată!


Advertisement

În căutare

S-a pornit spre Chişinău însă a dispărut. Femeia din imagini, căutată de rude

Strigăt de ajutor din raionul Leova. O femeie de 68 de ani a dispărut fără veste deja de câteva zile şi este de negăsit.

Rudele femeii s-au adresat la adresa redacției noastre şi ne-au relatat că femeia este originară din satul Iargara, raionul Leova.

În data de 30 mai, aceasta ar fi ieşit din casă, declarând că se duce spre Chişinău însă nu a mai revenit acasă.

Maria Țurcan are înălțimea de 1.50m, corpolența slabă, părul cărunt şi ochii verzi.


Rudele ne-au mai declarat că aceasta ar putea avea pierderi de memorie.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe femeia din imagini şi dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 079 188 604.

Orice informație contează.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A dispărut din spital

Un bărbat de 42 de ani a dispărut din spital, iar rudele nu mai știu unde să îl caute. La adresa redacției noastre s-a adresat bunicul pacientului, în vârstă de 80 de ani care ne-a relatat că nepotul său era internat în spitalul din Cantemir.

În data de 17 mai, acesta s-ar fi dus să-și viziteze nepotul și să organizeze transferul acestuia la spitalul de psihiatrie din Chișinău. Atunci bărbatul a aflat că nepotul său a dispărut din spital, chiar dacă, anterior, acesta se simțea atât de rău încât nu putea merge nici 200 de metri fără ajutorul unei alte persoane.

Medicii i-ar fi spus bătrânului că nepotul lui ar fi plecat în jurul orei 03.00 noaptea, iar de atunci nimeni nu știe nimic de el. Familia bărbatului dispărut a alertat și poliția, însă căutările nu au dat niciun rezultat. Tudor Isca are corpolența medie, pielea creolă, ochii căprui și părul șaten. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 577 100 sau 112.

Orice informație contează.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Două tinere își caută mama

UPDATE: Am fost contactați de nepoata femeii, care ne-a relatat că femeia a fost găsită vie și nevătămată. Aceasta se afla într-o pădure din raionul Criuleni. Femeia a primit ajutorul medical necsar, iar viața ei este în afara pericolului.

O femeie de 60 de ani din Chișinău a dispărut fără veste, iar fiicele ei nu mai știu unde să o caute. Acestea au plasat anunțuri pe rețelele de socializare și s-au adresat și la poliție, însă până la moment, căutările nu au dat niciun rezultat.

Tinerele au declarat oamenilor legii că mama lor a dispărut în data de 25 m5 mai, în jurul orei 16.00.

Femeia ar fi ieșit din casă, de pe strada Uzinelor, spunând că merge la plimbare însă nu s-a mai întors. Valentina Bodașco are înălțimea de 1.65m, corpolența medie, ochii căprui și părul vopsit într-o nuanță castanie spre roșcat. În ziua dispariției aceasta era îmbrăcată într-o geacă roșie și pantaloni negri. Din spusele fiicelor, femeia suferă de pierderi de memorie și vede cu un singur ochi. În acest context, toți cei care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să sune la numerele de telefon 079 112 893 sau 112.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii