Rețele de socializare

Moldova

Un șofer din Chișinău caută martori pentru a scăpa de amendă

Șoferul care a fost învinuit de provocarea unui accident la începutul săptămânii pe strada Petricani caută martorii accidentului pentru a putea scăpa de amendă.

Potrivit șoferului, acesta mergea regulamentar și că el a fost tamponat de un taxi care avea viteză excesivă, transmite Știri.md.

„La intersecție am aprins indicatorul, dar nu am reușit să fac manevra și în mine s-a tamponat un taxi care venea cu o viteză mare.

Acesta a depășit 3 automobile, în al treilea mă aflam eu. Poliția mă face pe mine vinovat.


Dacă cineva a văzut momentul accidentului vă rog să mă ajutați”, a declarat șoferul.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că oamenii legii deocamdată nu au stabilit cine se face vinovat de producerea accidentului, din motiv că nu au fost acumulate încă toate probele.

„Materialul se află în derulare, iar șoferul care se face vinovat de producerea accidentului urmează a fi stabilit”, a declarat Stati.


Reamintim că accidentul s-a produs în dimineața zilei de luni, iar în urma impactului, automobilul de taxi a ajuns într-un stâlp.

Moldova

Vântul face ravagii. Trei posturi vamale și-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.

În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi vamale, aflate în proximitate.

Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.

Vom reveni cu actualizări.


Citește mai departe

Moldova

Încă 43 de șoferi, prinși băuți la volan în weekend

Circa 1600 de șoferi au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, în doar 2 zile

În weekend-ul trecut, inspectorii de patrulare au depistat și înlăturat de la volan 43 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Alții peste 850 au depășit limita de viteză.

De asemenea, 21 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor, iar 164 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Totodată, 41 de pietoni au ignorat regulile de circulație rutieră.

În această ordine de idei, Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate, ignorându-le automat reprezinți un pericol în trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Ca după RĂZBOI: Copaci doborâți, acoperișuri și stații de așteptare distruse. Imagini surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt

Imagini dezolante surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt.

Rețelele de socializare au fost împânzite cu imagini surprinse de internauți.


Citește mai departe

topul săptămânii