Rețele de socializare

Moldova

Colete AliExpress şi bilete de la Loteria Naţională, furate de la Poșta Moldovei

Zeci de colete de la AliExpress şi bilete de la Loteria Naţională a Moldovei au fost furate din incinta unui sediu Poșta Moldovei.

Incidentul a avut loc pe 5 februarie, în satul Copăceni din raionul Sângerei.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Ina Moscaliuc a declarat că veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că persoane necunoscute prin forțarea geamului din termopan au pătruns în incinta oficiului poştal de unde au sustras în jur de 20 colete de la AliExpress şi bilete de la Loteria Naţională a Moldovei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală.


Actualmente se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Moldova

Vântul face ravagii. Trei posturi vamale și-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.

În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi vamale, aflate în proximitate.

Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.

Vom reveni cu actualizări.


Citește mai departe

Moldova

Încă 43 de șoferi, prinși băuți la volan în weekend

Circa 1600 de șoferi au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, în doar 2 zile

În weekend-ul trecut, inspectorii de patrulare au depistat și înlăturat de la volan 43 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Alții peste 850 au depășit limita de viteză.

De asemenea, 21 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor, iar 164 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Totodată, 41 de pietoni au ignorat regulile de circulație rutieră.

În această ordine de idei, Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate, ignorându-le automat reprezinți un pericol în trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Ca după RĂZBOI: Copaci doborâți, acoperișuri și stații de așteptare distruse. Imagini surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt

Imagini dezolante surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt.

Rețelele de socializare au fost împânzite cu imagini surprinse de internauți.


Citește mai departe

topul săptămânii