Rețele de socializare

În căutare

Minoră de 14 ani, căuată de părinți. S-ar fi dus să facă o gazetă de perete și a dispărut

A plecat de acasă pentru a face o gazetă de perete alături de alți colegi și nu s-a mai întors. O fetiță de 14 ani este căutată cu disperare de părinți. Soții Hariton, din satul Maiac din raionul Grigoriopol, nu-și găsesc liniștea din data de 26 ianuarie.

Duminică, Tatiana a ieșit din casă și le-a spus părinților că merge la școală pentru a face o gazetă de perete, iar de atunci nici urmă de ea. Tatiana are cu ea telefonul mobil, însă la apelurile telefonice nu răspunde. Fata are înălțimea de 1,58m, corpolența medie, ochii de culoarea maro, păr șaten și lung. În ziua dispariției, minora purta o geacă verde cu blană albă, blugi și cizme negre și avea un ghiozdan verde.

Toți cei care au recunoscut-o sau cunosc careva detalii cu privire la locul în care s-ar putea afla, sunt rugați să apeleze la numărul scurt de telefon 102, 112 sau 021 032 637.

echipa.md

 


Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ A ieșit din casă și a dispărut

Strigăt de ajutor de la Ialoveni. Un bărbat de 69 de ani, care are probleme psihice a dispărut fără veste, iar rudele nu-i pot da de urmă.

foto: fb.com/COD

În data de 25 martie, acesta ar fi ieșit de la el din casă, din centrul orașului Ialoveni și s-a dus într-o direcție necunoscută. Bărbatul nu a mai revenit acasă, iar rudele nu știu unde să îl caute. Acestea s-au adresat și la poliție și au plasat anunțuri pe rețelele de socializare, încă, până în prezent, fără niciun rezultat. Nicolae Vlas are înălțimea de 1,65m, corpolența medie, părul cărunt și ochii verzi. În ziua dispariției purta o geacă neagră, pantaloni gri, cizme, de culoare neagră și un chipiu gri. Rudele le-au mai spus polițiștilor că bărbatul suferă de demență și nu este exclus că ar avea nevoie de ajutorul medicilor.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 079 616 381.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Farmacie prădată de hoț

A intrat într-o farmacie, s-a dat drept cumpărător și a furat aproape 1.000 de lei din aparatul de casă. Tânărul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Totul s-a întâmplat în data de 24 martie, în jurul orei 12.30, într-o farmacie de pe strada Igor Vieru din sectorul Ciocana al capitalei.

Momentul comiterii infracțiunii a fost surprins de camera de supraveghere instalată în farmacie. În imagini se vede cum suspectul se apropie de tejghea, cere ceva de la farmacistă, iar în timp ce angajata s-a dus să caute medicamentul cerut de tânăr, acesta bagă mâna în aparatul de casă și scoate toți banii, apoi pleacă de la fața locului. După cum s-a constatat ulterior, bănuitul a furat 960 de lei. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că acest caz a fost înregistrat, iar acum oamenii legii încearcă să dea de urmele suspectului. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe suspect sunt rugate să anunțe la 112 sa să se adreseze la cel mai apropiat post de poliție.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Femeie accidentată de doi bicicliști

Au lovit, cu bicicletele o femeie, pe trotuar și nici măcar nu au oprit să vadă dacă aceasta a pățit ceva. Pentru gestul lor lipsit de respect și umanitate, aceștia riscă să fie pedepsiți conform legii.

S-a întâmplat în data de 22 februarie, pe șoseaua Hâncești din Cartierul Telecentru. Femeia de 42 de ani se deplasa regulamentar pe trotuar când indivizii din imagini au dat peste ea. Victima s-a ales cu o fractură și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest context, persoanele care i-au recunoscut pe tinerii de pe biciclete și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 847 651.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii