Rețele de socializare

Moldova

Un șofer fără permis de conducere a accidentat mai multe automobile, la Soroca

Trei automobile au fost deteriorate într-un accident rutier produs sâmbătă la Bădiceni. Șoferul care ar fi vinovat de accident nu avea permis de conducere și conducea cu viteză excesivă. Unii localnici spun că ar fi vorba de întreceri între șoferi.

Publicat

Accidentul a avut loc la 11 ianuarie, în jurul orei 14.00, ne-au comunicat cititorii noștri din localitate. Din fericire nici o persoană nu a avut de suferit. Potrivit poliției, un automobil de marca BMW, condus de un tânăr, locuitor al satului Bădiceni, având exces de viteză și neavând dexteritatea necesară la conducerea vehiculului, nu s-a isprăvit cu conducerea și a ciocnit din spate un automobil de model Honda CR-V care se deplasa în aceeași direcție. Honda a fost deteriorată neînsemnat. Apoi, BMW-ul a ricoșat și a tamponat un alt automobil de model Nissan Qashqai, care era parcat regulamentar, deteriorându-l considerabil. Potrivit lui Victor Leșan, Ofițer superior auto de stat, șoferul BMW-ului nu consumase alcool. Acesta însă nu posedă permis de conducere. Poliția cercetează cazul în continuare.

Contactat telefonic, conducătorul automobilului de marcă Honda CR-V spune că se deplasa regulamentar, când a fost lovit din spate de automobilul de marcă BMW. Asemenea accidente se întâmplă din cauza că șoferii “fugăresc” mașinile pe trasee, aveau viteză mare, susține șoferul Hondei. Totodată, acesta a menționat că așteaptă din partea făptașului să-i fie reparată mașina.

Unii locuitori ai satului, care au solicitat anonimat, susțin că deseori șoferi din localitate se întrec la viteză cu mașinile, punând în pericol viețile lor, dar și ale pietonilor. Și în acest caz accidentul s-ar fi întâmplat în urma unor întreceri spun localnicii. Poliția infirmă aceste informații. În aceeași perioadă în care s-a produs accidentul rutier, de către angajații INP veniți la fața locului, a fost oprit un alt automobil de marcă BMW. Acesta însă nu are tangență cu accidentul menționat, susține poliția.


observatorul.md


Moldova

/FOTO/ A ajuns pe mâna legii din propria prostie. Un căutat reținut pentru furt, reținut de carabinieri

Un bărbat căutat de poliție pentru furt, a fost prins de carabinieri. Și totul din cauza propriei prostii.

Publicat

Acesta și-ar fi scos picioarele peste balcon de la etajul patru și manifesta un comportament inadecvat.

Totul a avut loc în data de 17 septembrie, în jurul orei 19:30, în orașul Bălți. Patrula de Carabinieri a Direcției regionale Nord a Inspectoratului General de Carabinieri în timpul serviciului de menținere a ordinii publice au observat o persoană de gen masculin, care manifesta un comportament neadecvat.

Bărbatul atârna cu picioarele în gol de la balconul etajului IV al unui bloc de locuit din strada Decebal. Carabinierii au solicitat în ajutor echipajul auto din cadrul DR „Nord” a IGC. Persoana, în urma discuției cu carabinierii și un prieten de-al său, care se afla în preajmă, a coborât, însă devenea tot mai agresivă. Aceasta a fost condusă la IP Bălți, pentru identificare și documentare.


Acesta s-a dovedit a fi locuitor al municipiului Bălți, în vârstă de 25 ani, anterior judecat și la moment aflat în urmărire penală, pentru furt.

Totodată, bărbatul va fi documentat pentru nesubordonarea cu rea-voinţă dispoziţiei sau cererii legitime și ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept și opunere de rezistenţă.


Citește mai departe

Moldova

Cele două minore dispărute, au fost găsite de polițiști

Minorele de 15 și 14 ani din satul Baurci, raionul Ceadâr-Lunga, dispărute de câteva zile au fost găsite. Minorele sunt vii și nevătămate.

Publicat

Poliția din Găgăuzia anunță că cele două fete au fost găsite de polițiști, în data de 18 septembrie, în jurul orei 14.00, fără însă să fie specificat unde au fost ele în tot acest timp.

Amintim că cele două minore din satul Baurci, raionul Ceadâr-Lunga sunt anunțate în căutare, după ce în data de 14 septembrie ambele ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Potrivit poliției, după ce au finalizat orele la școală, cele două copile s-au dus într-o direcție necunoscută.


După ce au fost găsite, copilele au fost mai întâi consultate de psihologi, ulterior transmise părinților.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Casă mistuită de flăcări, la Soroca

Incendiu devastator filmat la o margine de sat, în raionul Soroca. O casă de locuit a fost pur și simplu mistuită de flăcări.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 17 septembrie, în satul Cremenciug. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. În secvența video se văd flăcările uriașe care pur și simplu au cuprins întreaga locuință. La fața locului au venit pompierii, dar și mai mulți consăteni care au tractoare cu cisterne. Toți împreună au lucrat minute în șir pentru a domoli flăcările.

Am contactat pentru o reacție pe ofițerul de presă de la IGSU, Liliana Pușcașu, care ne-a relatat că în urma incendiului a fost total distrus acoperișul casei,dar și toate bunurile materiale din două odăi, bucătăria și coridor. Iar tavanul locuinței a fost distrus în proporție de 20 %. Totuși pompierii au reușit să salveze bunurile materiale dintr-o altă odaie. Din fericire, persoane rănite nu sunt.

La fel, nici alte construcții auxiliare din gospodărie unde erau ținute animalele domestice nu au fost afectate de foc. Pompierii au ținut să menționeze că în locuință nu erau instalate detectoare de fum, utilaje care ar fi putut preveni o astfel de nenorocire. Toate circumstanțele, dar și prejudicial material pe care l-au suferit proprietarii casei se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii