Rețele de socializare

Moldova

Crimă la Ialoveni: Un bărbat de 41 de ani a murit în ambulanță după ce ar fi fost bătut cu o scândură în cap

Crimă la beție, în raionul Ialoveni. Un bărbat de 41 de ani a murit în ambulanță după ce ar fi fost bătut cu o scândură în cap.

Publicat

Ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Silvia Vetcu a declarat că la 10 ianuarie 2020, ora 19:00 poliția din Ialoveni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de Serviciul de urgență (Bardar), care au comunicat că în ambulanță, în timp ce se deplasau spre municipiul Chișinău, a decedat un bărbat de 41 ani, având o plagă în regiunea capului.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Ialoveni în colaborare cu colegii de la Inspectoratul Național de Investigații s-a stabilit că, pe parcursul zilei de 10 ianuarie 2020, în gospodăria unei locuitoare a s. Ruseștii-Noi, în vârsta de 52 ani, victima împreună cu alți doi bărbați de 52 și respectiv 64 ani, au consumat băuturi alcoolice.

În urma consumului de alcool între victimă și bărbatul de 64 ani s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. În consecință bărbatul de 64 ani a aplicat victimei mai multe lovituri cu o scândură în regiunea capului. Ulterior fiind solicitat Serviciul medical de Urgență a constatat necesitatea transportării victimei la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău, însă în urma traumelor primite acesta a decedat în drum spre spital.


Potrivit poliției, victima are antecedente penale, anterior ispășindu-și pedeapsa pentru diverse genuri de infracțiuni.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform art.151 al.4 Cod penal al RM, iar suspectul este reținut pentru 72 ore.


Moldova

/VIDEO/ Un Mercedes și un taxi, făcute țăndări, în capitală: Primele imagini de după accident

Accident cumplit în sectorul Botanica al capitalei. Două mașini s-au tamponat violent. S-a întâmplat pe strada Independenței, în seara de 18 septembrie.

Publicat

Imaginile de la fața locului au fost plasate pe o rețea de socializare. În acestea se vede că ambele vehicule sunt făcute țăndări.

Preliminar, nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele se stabilesc.Citește mai departe

Moldova

Atenție, șoferi: Pe mai multe străzi din capitală este restricționat traficul rutier

Publicat

Traficul rutier pe strada M. Dosoftei, în perimetrul străzilor Tricolorului și Sfatul Țării, va fi restricționat de luni, 21 septembrie, și până pe 30 octombrie. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Pârcălab din capitală, transmite IPN.

Municipalitatea mai anunță că în legătură cu prelungirea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Pârcălab, va fi suspendată circulația rutieră pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Alexandr Pușkin și Mihai Eminescu. Traficul va fi închis pe 22 septembrie, ora 22.00 și până a doua zi, la ora 06.00.

Duminică, 20 septembrie, de la ora 08.00 și până la ora 21.00, circulația automobilelor va fi sistată pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Serghei Lazo și Vasile Alecsandri. Restricțiile au loc în legătură cu desfășurarea campaniei „European Mobility Week”, care are drept misiune îmbunătățirea vieții urbane și testarea soluțiilor de transport alternativ.


În perioada 21 septembrie și 31 noiembrie, traficul rutier va fi suspendat, pe o singură bandă, pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între străzile A. Pușkin și Petru Rareș. Restricțiile au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparație.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zonele respective.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ A ajuns pe mâna legii din propria prostie. Un căutat reținut pentru furt, reținut de carabinieri

Un bărbat căutat de poliție pentru furt, a fost prins de carabinieri. Și totul din cauza propriei prostii.

Publicat

Acesta și-ar fi scos picioarele peste balcon de la etajul patru și manifesta un comportament inadecvat.

Totul a avut loc în data de 17 septembrie, în jurul orei 19:30, în orașul Bălți. Patrula de Carabinieri a Direcției regionale Nord a Inspectoratului General de Carabinieri în timpul serviciului de menținere a ordinii publice au observat o persoană de gen masculin, care manifesta un comportament neadecvat.

Bărbatul atârna cu picioarele în gol de la balconul etajului IV al unui bloc de locuit din strada Decebal. Carabinierii au solicitat în ajutor echipajul auto din cadrul DR „Nord” a IGC. Persoana, în urma discuției cu carabinierii și un prieten de-al său, care se afla în preajmă, a coborât, însă devenea tot mai agresivă. Aceasta a fost condusă la IP Bălți, pentru identificare și documentare.


Acesta s-a dovedit a fi locuitor al municipiului Bălți, în vârstă de 25 ani, anterior judecat și la moment aflat în urmărire penală, pentru furt.

Totodată, bărbatul va fi documentat pentru nesubordonarea cu rea-voinţă dispoziţiei sau cererii legitime și ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept și opunere de rezistenţă.


Citește mai departe

topul săptămânii