Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ ACCIDENT GRAV în raionul Floreşti, provocat de un şofer teribilist. O maşină s-a răsturnat într-un şanţ

Un șofer de 45 de ani, din Capitală, a fugit de la fața locului, după ce a provocat un accident în apropierea satelor Căprești și Domulgeni, raionul Florești.

Unul dintre automobile a ajuns într-un șanț și s-a răsturnat. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Momentul accidentului, produs miercuri seara, a fost surprins de o cameră de bord a altei mașini.

Șoferul care a avut de suferit a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care a cerut ajutorul internauților pentru a-l găsi pe vinovat.

Bărbatul care a provocat accidentul a fost găsit de polițiști a doua zi, dimineața. În mașina acestuia s-ar fi aflat soția şi copilul său. Şoferul a fost reținut și riscă o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare. De asemenea, acesta va rămâne fără permis de conducere, timp de un an.


publika.md


Moldova

O minoră de 14 ani, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Terorizările colegilor de clasă au adus-o pe o minoră de 14 ani la un pas de suicid. Copila a scris pe partea din spate a tablei de scris din clasă că se va sinucide.

Inscripția a fost observată de unul din profesori, care a bătut alarma.

Totul s-a întâmplat în raionul Grigoriopol. Potrivit milițienilor din regiune, minora era deseori terorizată de colegii de clasă, din cauza că provenea dintr-o familie nevoiașă.

Unul dintre colegi i-ar fi spus că-i va da droguri și o va ajuta să se arunce în gol, pentru ca nimeni niciodată să nu o mai vadă. La un moment dat, minora ar fi crezut că aceasta este singura soluție.


Din fericire, tragedia a putut fi evitată. Acum, copila este în afara pericolului. Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Pescuit fatal: Un bărbat de 35 de ani s-a înecat în apele râului Nistru

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. S-a întâmplat în regiunea orașului Râbnița.

Presa de peste Nistru scrie că doi prieteni s-ar fi dus la pescuit, însă nu s-au asigurat dacă grosimea gheții va rezista sau nu greutății lor. Aproximativ la 20 de metri de la mal, unul dintre bărbați a căzut sub gheață și a început să ceară ajutor.

Celălalt bărbat ar fi încercat să-l ajute, însă nu a reușit. Prin urmare, victima a decedat.

Cadavrul a fost recuperat din apă de către salvatori.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Cel puțin asta ne-a spus un martor de la fața locului, care a expediat mai multe secvențe video la adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Mirosul puternic de fum se simte din depărtare, iar flăcările uriașe se văd de la km buni distanță. Deocamdată, nu există alte informații de la fața locului.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii