Rețele de socializare

Moldova

O fetiţă de 5 luni s-a stins din viaţă, în spitalul din Rîbniţa

O fetiţă de doar cinci luni a murit în spitalul din Rîbniţa. Bebeluşul a fost dus la spital în după-amiaza zilei de 5 ianuarie în stare extrem de gravă, însă după câteva ore acesta s-a stins din viaţă.

Medicii au diagnosticat copulul cu pneumonie severă, hipotermie generală, comă cerebrală şi supradozaj de medicamente, scrie presa transnistreană.

Mama fetiţei, în vârstă de 22 de ani, a explicat poliţiştilor că fetiţa s-a îmbolnăvit cu două zile mai devreme. Femeia nu a mers la medic, ci a cumpărat pastile şi i-a administrat copilului. În timp ce copilul dormea, mama a observat că fetiţa se sufoca şi a chemat o ambulanţă.

După câteva ore de luptă pentru viaţa copilului, a devenit clar că starea acestuia nu se îmbunătăţeşte. La 23:45 a fost înregistrat decesul.


Prealabil, medicii spun că o temperatură atât de scăzută a corpului nu ar putea fi cauzată de un singur medicament. O acnhetă medico-legală a fost pornită.

tvrmoldova.md


Advertisement

Moldova

O minoră de 14 ani, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Terorizările colegilor de clasă au adus-o pe o minoră de 14 ani la un pas de suicid. Copila a scris pe partea din spate a tablei de scris din clasă că se va sinucide.

Inscripția a fost observată de unul din profesori, care a bătut alarma.

Totul s-a întâmplat în raionul Grigoriopol. Potrivit milițienilor din regiune, minora era deseori terorizată de colegii de clasă, din cauza că provenea dintr-o familie nevoiașă.

Unul dintre colegi i-ar fi spus că-i va da droguri și o va ajuta să se arunce în gol, pentru ca nimeni niciodată să nu o mai vadă. La un moment dat, minora ar fi crezut că aceasta este singura soluție.


Din fericire, tragedia a putut fi evitată. Acum, copila este în afara pericolului. Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Pescuit fatal: Un bărbat de 35 de ani s-a înecat în apele râului Nistru

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. S-a întâmplat în regiunea orașului Râbnița.

Presa de peste Nistru scrie că doi prieteni s-ar fi dus la pescuit, însă nu s-au asigurat dacă grosimea gheții va rezista sau nu greutății lor. Aproximativ la 20 de metri de la mal, unul dintre bărbați a căzut sub gheață și a început să ceară ajutor.

Celălalt bărbat ar fi încercat să-l ajute, însă nu a reușit. Prin urmare, victima a decedat.

Cadavrul a fost recuperat din apă de către salvatori.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Cel puțin asta ne-a spus un martor de la fața locului, care a expediat mai multe secvențe video la adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Mirosul puternic de fum se simte din depărtare, iar flăcările uriașe se văd de la km buni distanță. Deocamdată, nu există alte informații de la fața locului.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii