Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Bătrână, filmată cum e lovită mortal de taxi în Chișinău

O bătrână a fost lovită de un taxi pe bulevardul Decebal din Capitală în timp ce traversa neregulamentar strada. Din cauza impactului puternic, femeia a decedat pe loc. Acum șoferul riscă până la 7 ani de închisoare.

Publicat

Totul a avut loc în după-amiaza zilei de două ianuarie, pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica. Din imagini nu pare că taxi-ul ar circula cu viteză sporită.

Șoferul ar fi încercat să frâneze de mai multe ori, totuși, în urma loviturii bătrâna a decedat pe loc, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Automobilul de model Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, în afara trecerii pentru pietoni a tamponat o femeie în vârstă de aproximativ 75-80 de ani. În urma traumelor primite, femeia a decedat chiar la locul accidentului rutier.


Oamenii legii nu au stabilit deocamdată identitatea femeii, întrucât ea nu deținea niciun act asupra sa. De asemenea, urmează a fi efectuată expertiza tehnică a automobilului, pentru a stabili dacă frâna era funcțională în momentul impactului.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, iar șoferul riscă până la 7 ani de închisoare”, a declarat Natalia Stati, ofițerul de presă.

Un alt impact violent s-a produs în după-amiaza zilei de ieri pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Grigore Vieru din Capitală. Imaginile au fost surprinse de camera de bord.


„La fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model ,,Dacia”, care aparține unei companii de taxi, condus de un bărbat de 43 de ani, pe trecere pentru pietoni, a tamponat o femeie de 73 de ani.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spitalul de urgență pentru îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, starea de sănătate a acesteia este stabilă și se află în afara oricărui pericol. Pe numele șoferului a fost inițiat un proces penal”, a mai spus Natalia Stati.

tv8.md


Moldova

/FOTO/ O femeie și-a recuperat banii pierduți pe o stradă din Căușeni

O femeie care și-a perdut banii i-a recuperat la scurt timp datorită unei patrule de Carabinieri.

Publicat

Totul s-a întâmplat ieri, 21 septembrie, în raionul Căușeni, transmite Știri.md.

Astfel, în timp ce se aflau la menținerea ordinii publice, carabinierii au găsit la pământ mai multe bancnote, în sumă totatală de 2.700 de lei.

Banii au fost transmiși la IP Căușeni, iar la scurt timp la inspectorat s-a prezenta o femeie care venise să declare despre pierdere.


Suma de bani a fost returnată proprietarei.


Citește mai departe

Moldova

Mecanic auto, strivit mortal de un camion pe care îl repara la Strășeni

Un bărbat de 38 de ani a murit astăzi, în urma unui accident la locul de muncă. Victima, angajat în calitate de mecanic auto la un service din satul Gornoe, raionul Strășeni, a fost strivit de camionul pe care îl repara. 

Publicat

Tragedia s-a întâmplat luni, 21 septembrie, aproximativ la ora 15:10.

Apelul la 112 a fost înregistrat la 15:20. Oamenii legii și medicul legist care s-au deplasat la fața locului nu au făcut decât să constate decesul bărbatului.

Victima, originară din satul Micăuți, efectua lucrări de reparație la un autocamion de model „IVECO”. Din motive neclare, cricul pe care era ridicat autocamionul s-a defectat, iar vehiculul a căzut peste acesta, strivindu-l mortal.


Cazul este calificat drept accident la locul de muncă.

Informația a fost confirmată pentru Cotidianul de către ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu. 

cotidianul.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un tânăr s-a izbit violent cu mașina în automobilul poliției. Sunt răniți

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. Un tânăr s-a izbit violent cu mașina în automobilul poliției

Publicat

Totul s-a întâmplat în seara de 21 septembrie, în jurul orei 23.55, la intersecția străzilor Paris și Nicolae Costin.

Potrivit ofițerului de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, accidentul s-a produs după ce un automobil de model Opel ce era condus de șofer în vârstă de 21 ani deplasându-se pe str. Paris nu s-a asigurat și a tamponat o Dacia Duster, condusă de un șofer de 36 ani și care era implicat în serviciu la patrulare a sectorului încredințat.

În urma impactului de îngrijiri medicale au avut nevoie polițiștii din Dacia Duster.


Pe caz a fost inițiata o ancheta in stabilirea tuturor circumstanțelor, in dependenta de leziunile corporale cu care s-au ales polițiștii v a fi luată si o hotărâre conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii