Rețele de socializare

Moldova

Detalii de la accidentul din Hâncești. Șoferul care ar fi provocat impactul fatal, REȚINUT

Detalii de la tragicul accident, în raionul Hâncești. Un tânăr de 31 de ani a decedat după ce mașina în care se afla ca pasager a fost tamponată frontal de un alt automobil.

Amintim că totul s-a întâmplat în seara de 26 decembrie, în jurul orei 19.45, în apropiere de satul Lăpușna. La fața locului, imediat s-au deplasat o echipă de polițiști, ambulanța, dar și o echipă de pompieri. Oamenii legii au stabilit că totul s-a întâmplat după ce un șofer de 28 de ani s-ar fi angajat într-o depășire periculoasă.

PRIN TELEFON!!!

MARIANA BEȚIVU, OFIȚER DE PRESĂ, IGP:


Un bărbat de 28 ani, domiciliat în s. Pașcani, conducând automobilul de marca „BMW X5” având ca pasager o femeie de 19 ani, ignorând prevederile regulamentului circulației rutiere, ieșind la depășirea unui mijloc de transport, nu s-a asigurat și nu s-a isprăvit cu ghidajul și a tamponat frontal automobilul de marca „Audi A6” care se deplasa regulamentar pe banda sa de circulație la volanul căruia se afla un bărbat de 31 ani domiciliat în s. Sărăteni, având ca pasager un bărbat de 31 ani domiciliat în s. Sărăteni r-ul Hîncești.

În urma impactului, pasagerul din mașina care circula regulamentar a decedat la fața locului. Tânăra de 19 ani, aflată în cealaltă mașină, a rămas blocată între fiarele vehiculului. O echipă de pompieri au reușit în scurt timp să deblocheze adolescenta, apoi ea a fost preluată de medicii de pe ambulanță. Tot la spital a ajuns și șoferul de 31 de ani. Potrivit polițiștilor, automobilistul de 28 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii continua investigațiile.


Moldova

/FOTO/ Cum a fost pedepsit un moldovean în Sankt-Petersburg, care a parcat neregulamentar

Un moldovean, cu mașina înmatriculată în Drochia a fost pedepsit de locatarii unei curți de blocuri din orașul Sankt-Petersburg, după ce acesta a parcat neregulamentar.

Locatarii blocului i-au pus o piatră uriașă care delimitează locurile de parcare chiar pe capota autoturismului.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de sociale, apoi au fost preluate și de portalurile de știri din Rusia.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Incendiu de vegetație, la Bălți. Vântul împrăștie focul pe o arie foarte extinsă

Un incendiu de vegetație a izbucnit, la Bălți. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare d mai mulți locuitori din preajmă.

Internauții scriu că incendiul ar fi izbucnit acum aproximativ o oră, iar din cauza vântului, focul se extinde cu viteză. Imaginile au fost postate în grupu baltionline, pe o rețea de socializare.

Știrea se actualizează…

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Minoră de 14 ani din Florești, dispărută fără veste. S-ar putea afla în Orhei

O minoră de 14 ani din satul Prodănești, raionul Florești a dispărut fără veste deja de mai multe zile, iar bunica, poliția și asistentul social din localitate fac tot posibilul pentru a-i da de urmă.

Ultimul s-a adresat după ajutor și Echipei de căutări COD, de pe o rețea de socializare, în speranța de a da de urma fetei. Reporterul redacției noastre a luat legătura cu conducătorului echipei de căutare pentru a afla mai multe detalii.

Potrivit sursei, minora de 14 ani se numește Tatiana Țurcan. Aceasta locuiește numai cu bunica, întrucât ambii părinți au fost decăzuți din drepturile părintești.

În data de 17 februarie, dis de dimineață, aceasta ar fi spus că se duce la școală, dar nu și-a luat rucsacul, ceea ce i-ar fi părut straniu bunicii ei. Întrebată de ce nu-și ia ghiozdanul, copila ar fi mințit că are un concert la școală și nu are nevoie de rechizite. Ulterior, ea ar fi intrat în școală pentru practic câteva minute și i-a spus unei colege că se duce la spitalul din Florești. La instituția medicală, minora însă nu a ajuns.


Tot colegii de școală au povestit că fata ar avea un iubit la Orhei, care-i propunea de mai de mult să vină la el. A doua zi după dispariție, minora ar fi intrat pe rețelele de socializare, însă, ulterior și-a deconectat telefonul și nu a mai luat legătura cu nimeni din prieteni sau rude.

membrii echipei de căutări au reușit să-l găsească și pe iubitul fetei, tot pe internet, însă, la scurt timp și băiatul a dispărut din spațiul online. Tot de pe rețelele de socializare s-a aflat că peste câteva zile este ziua de naștere a iubitului fetei, prin urmare, nu este exclus că ea s-ar fi dus pentru a sărbători. Acum, informația a fost transmisă și poliției din Orhei, și în comun cu voluntarii echipei de căutări, dar și asistentul social din localitate se face totul pentru a da de urmele copilei. Bunica minorei a relatat că anterior, nepoata ei ar mai fi plecat de acasă, însă, se întorcea maxim după 24 de ore, de aceea femeia nu se adresa anterior la poliție.

Tatiana Țurcan are înălțimea de 1.60 – 1.70m, corpolența slabă, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta o geacă albastră-închis până la genunchi, pantaloni negri și era încălțată în adidași. În acest context, persoanele care au recunoscut minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 079 616 381.


Orice informație contează.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii