Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ Minor din Ocnița, dispărut fără veste

Un minor de 13 ani din orașul Ocnița a dispărut fără veste, iar părinții nu știu unde să îl mai caute. Aceștia s-au adresat la poliție după ajutor, totodată au făcut postări și pe rețelele de socializare, pentru a-i da de urmă.

Băiatul ar fi ieșit din casă în data de 19 decembrie, iar din acea zi nimeni nu mai știe nimic de el. Daniel Roșca are corpolența medie, părul șaten și ochii căprui. Într-o postare pe una din rețelele sociale scrie că, potrivit unei informații neconfirmate deocamdată, minorul s-ar afla în Chișinău și se plimbă peste tot cu un tânăr de 20 de ani, care se duce peste tot cu chitara în mână.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau  069 385 354.

Orice informație contează.

echipa.md


În căutare

L-ai recunoscut? Anunță polița! Bărbatul din imagini este căutat pentru furt

Persoana care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Bălți, fiind bănuit de comiterea unui furt.

Cazul a avut loc la data de 02.02.2020, polițiștii fiind alertați de victimă un locuitor al mun. Bălți care a comunicat că în circumstanțe necunoscute i-a fost sustras telefonul mobil de model Samsung Galaxy S10+

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 112, 0(231) 23 476 sau 069 944 600.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată!


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ Ar fi spart o casă din Cimișlia. Bărbatul din imagini, căutat de oamenii legii

Bărbatul care apare în imagini este căutat de poliția din Cimișlia, suspectat că a furat o sumă mare de bani dintr-o gospodărie din satul Selemet.

Totul s-a întâmplat în data de 14 februarie, la ora 14.00, în timp ce proprietarul nu era acasă. Acesta a intrat într-o construcție auxiliară locuinței și a furat tot ce a găsit mai de preț. Când și-a dat seama că i-a fost prădată gospodăria, proprietarul s-a adresat la poliție. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă de la IP Cimișlia, Cristina Vicol.

Potrivit sursei, suspectul a fost surprins la scurt timp după comiterea furtului în incinta unei stații Peco din apropiere. Potrivit oamenilor legii, bănuitul are aproximativ 30 de ani, înălțimea de 1.75m-1.80m, corpolenta slabă și fața alungită. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran.

Dacă va identificat și găsit vinovat, acesta riscă să ajungă după gratii pentru furt. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Adolescent din Fălești, dispărut. Rudele bat alarma

Un adolescent de 18 ani din raionul Fălești a dispărut deja de patru zile, iar rudele nu mai știu unde să îl caute. Băiatul se numește Vitalie Budac, și este originar din satul Albinețul Vechi.

Rudele băiatului au făcut postări pe rețelele de socializare și s-au adresat și la poliție, însă, până în prezent, fără rezultat.

Preliminar se cunoaște că acesta a plecat de casă în data de 17 februarie, în jurul orei 18.00 fără să anunțe pe cineva și din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de el. Vitalie are corpolența medie, ochii albaștri și părul blond. În ziua dispariției, purta un pulover verde și pantaloni negri de tip sport.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe adolescentul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 140 293. Orice informație poate fi utilă.


Citește mai departe

topul săptămânii