Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Somnul i-a răpit viața

Un bătrân de 83 de ani a decedat, după ce a ațipit la volan, iar mașina pe care o conducea a zburat într-un copac. Tragedia s-a produs în apropiere de satul Trifești din raionul Rezina.

Totul s-a întâmplat în data de 20 decembrie, în jurul orei 10.20. La fața locului a fost chemată imediat ambulanța, dar și un echipaj de polițiști, care au stabilit o versiune preliminară ale celor întâmplate.

IRINA BURDUJAN OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE REZINA

Un bărbat de 83 ani,  locuitor al raionului Șoldănești,  conducînd autoturismul de model Toyota pe Orhei -Rezina -Rîbnița, nu a ținut cont de starea psihofiziologică ce influențează atenția și reacția, adormind la volan din spusele pasagerului, o femeie, care se afla pe bancheta din fața dreaptă, a derapat de pe partea dreaptă a circulației pe partea stîngă-acostament tamponîndu-se în obstacol (copac) de pe marginea traseului.


În urma accidentului, femeia s-a ales cu diverse traumatisme. Aceasta a fost preluată de medicii de pe ambulanță și transportată la Spitalul Raional Orhei. Potrivit medicilor, starea pacientei este stabilă.

Cazul se investighează

echipa.md


Moldova

O minoră de 14 ani, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Terorizările colegilor de clasă au adus-o pe o minoră de 14 ani la un pas de suicid. Copila a scris pe partea din spate a tablei de scris din clasă că se va sinucide.

Inscripția a fost observată de unul din profesori, care a bătut alarma.

Totul s-a întâmplat în raionul Grigoriopol. Potrivit milițienilor din regiune, minora era deseori terorizată de colegii de clasă, din cauza că provenea dintr-o familie nevoiașă.

Unul dintre colegi i-ar fi spus că-i va da droguri și o va ajuta să se arunce în gol, pentru ca nimeni niciodată să nu o mai vadă. La un moment dat, minora ar fi crezut că aceasta este singura soluție.


Din fericire, tragedia a putut fi evitată. Acum, copila este în afara pericolului. Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Pescuit fatal: Un bărbat de 35 de ani s-a înecat în apele râului Nistru

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. S-a întâmplat în regiunea orașului Râbnița.

Presa de peste Nistru scrie că doi prieteni s-ar fi dus la pescuit, însă nu s-au asigurat dacă grosimea gheții va rezista sau nu greutății lor. Aproximativ la 20 de metri de la mal, unul dintre bărbați a căzut sub gheață și a început să ceară ajutor.

Celălalt bărbat ar fi încercat să-l ajute, însă nu a reușit. Prin urmare, victima a decedat.

Cadavrul a fost recuperat din apă de către salvatori.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Cel puțin asta ne-a spus un martor de la fața locului, care a expediat mai multe secvențe video la adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Mirosul puternic de fum se simte din depărtare, iar flăcările uriașe se văd de la km buni distanță. Deocamdată, nu există alte informații de la fața locului.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii