Rețele de socializare

Moldova

Tragic: Cei trei tineri găsiţi morţi într-o casă din Hâncești, petrecuți pe ultimul drum

Lacrimi de durere şi tristeţe fără margini la Hânceşti. Cei trei tineri care au fost găsiţi morţi acum două zile în casa unuia din ei au fost conduşi pe ultimul drum.

Incidentul tragic, în urma căruia au murit doi băieţi de 25 de ani şi o fată de 21 de ani, a cutremurat întregul oraş. Conform informațiilor preliminare, cei trei s-ar fi intoxicat cu o substanță necunoscută.

Tânăra în vârstă de 21 de ani lucra dispecer la o companie de taxi din oraşul Hânceşti. Astăzi, foştii colegi de muncă şi-au luat rămas bun de la ea, printr-un marş al maşinilor de taxi.

”Era colegă de serviciu.Toţi împreună am organizat această manifestaţie în susţinerea lor, deoarece este o tragedie peste care nu putem să trecem. Greu.”


Tânăra mamă a lăsat în urmă un copil de patru ani.

”S-a intoxicat cu nu ştiu ce fel de substanţă. Era o fată ascultătoare.Păcat singur a rămas băieţelul. ”

”Eu am aflat de la noutăţi. Şi am văzut că ea a decedat. Sunt şocat.”


Celelalte două victime, doi băieţi în vârstă de 25 de ani, locuiau pe aceiaşi stradă şi erau prieteni buni. Unul dintre ei, în seara tragediei, abia revenise de peste hotare ca să petreacă sărbătorile acasă.

”Eram prieteni şi colegi de serviciu, erau foarte pozitivi. ”

”Am lucrat cu el în Irlanda. De o săptămână ne-am văzut şi nu mai este în viaţă.”


”Cu fata erau colegi de lucru. Cum au ajuns ei acolo nu ştiu. Ei erau prieteni şi au sărbătorit venirea lui Pavlic. Timp de două ore s-au stins toţi trei. ”

Cei trei tineri au fost găsiţi morţi în seara de 17 decembrie, în jurul orei 21:30 de către un vecin. Acesta a văzut uşa deschisă a casei şi a intrat în locuinţă. Cazul este investigat de poliţie. Una dintre versiunile luate în calcul de anchetatori este intoxicarea cu gaz, de la centrala termică care se presupune că ar fi fost defectă. Pompierii, deocamdată, nu au o concluzie în acest sens.


publika.md

Moldova

/FOTO/ Cum a fost pedepsit un moldovean în Sankt-Petersburg, care a parcat neregulamentar

Un moldovean, cu mașina înmatriculată în Drochia a fost pedepsit de locatarii unei curți de blocuri din orașul Sankt-Petersburg, după ce acesta a parcat neregulamentar.

Locatarii blocului i-au pus o piatră uriașă care delimitează locurile de parcare chiar pe capota autoturismului.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de sociale, apoi au fost preluate și de portalurile de știri din Rusia.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Incendiu de vegetație, la Bălți. Vântul împrăștie focul pe o arie foarte extinsă

Un incendiu de vegetație a izbucnit, la Bălți. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare d mai mulți locuitori din preajmă.

Internauții scriu că incendiul ar fi izbucnit acum aproximativ o oră, iar din cauza vântului, focul se extinde cu viteză. Imaginile au fost postate în grupu baltionline, pe o rețea de socializare.

Știrea se actualizează…

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Minoră de 14 ani din Florești, dispărută fără veste. S-ar putea afla în Orhei

O minoră de 14 ani din satul Prodănești, raionul Florești a dispărut fără veste deja de mai multe zile, iar bunica, poliția și asistentul social din localitate fac tot posibilul pentru a-i da de urmă.

Ultimul s-a adresat după ajutor și Echipei de căutări COD, de pe o rețea de socializare, în speranța de a da de urma fetei. Reporterul redacției noastre a luat legătura cu conducătorului echipei de căutare pentru a afla mai multe detalii.

Potrivit sursei, minora de 14 ani se numește Tatiana Țurcan. Aceasta locuiește numai cu bunica, întrucât ambii părinți au fost decăzuți din drepturile părintești.

În data de 17 februarie, dis de dimineață, aceasta ar fi spus că se duce la școală, dar nu și-a luat rucsacul, ceea ce i-ar fi părut straniu bunicii ei. Întrebată de ce nu-și ia ghiozdanul, copila ar fi mințit că are un concert la școală și nu are nevoie de rechizite. Ulterior, ea ar fi intrat în școală pentru practic câteva minute și i-a spus unei colege că se duce la spitalul din Florești. La instituția medicală, minora însă nu a ajuns.


Tot colegii de școală au povestit că fata ar avea un iubit la Orhei, care-i propunea de mai de mult să vină la el. A doua zi după dispariție, minora ar fi intrat pe rețelele de socializare, însă, ulterior și-a deconectat telefonul și nu a mai luat legătura cu nimeni din prieteni sau rude.

membrii echipei de căutări au reușit să-l găsească și pe iubitul fetei, tot pe internet, însă, la scurt timp și băiatul a dispărut din spațiul online. Tot de pe rețelele de socializare s-a aflat că peste câteva zile este ziua de naștere a iubitului fetei, prin urmare, nu este exclus că ea s-ar fi dus pentru a sărbători. Acum, informația a fost transmisă și poliției din Orhei, și în comun cu voluntarii echipei de căutări, dar și asistentul social din localitate se face totul pentru a da de urmele copilei. Bunica minorei a relatat că anterior, nepoata ei ar mai fi plecat de acasă, însă, se întorcea maxim după 24 de ore, de aceea femeia nu se adresa anterior la poliție.

Tatiana Țurcan are înălțimea de 1.60 – 1.70m, corpolența slabă, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta o geacă albastră-închis până la genunchi, pantaloni negri și era încălțată în adidași. În acest context, persoanele care au recunoscut minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 079 616 381.


Orice informație contează.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii