Rețele de socializare

Moldova

Două persoane spulberate de un automobil, la Drochia. O femeie a murit, iar șoferul a șters putina

O persoană a murit, iar alta a fost transportată la spital, după ce au fost spulberate de un automobil. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:28, în orașul Drochia. Potrivit reprezentanților IGP, șoferul a părăsit locul accidentului, iar în prezent este căutat de poliție.

Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Drochia, a declarat pentru Deschide.MD că în urma accidentului o femeie în vârstă de 50 de ani a murit pe loc.

„Femeia se deplasa pe strada Gheorghe Vodă din orașul Drochia când a fost lovită de un automobil încă neidentificat care se deplasa din direcția satului Țarigrad spre orașul Drochia”, a precizat Moscaliuc.

De altă parte, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a precizat că accidentul s-a soldat cu două victime, femeia de 50 de ani care a murit, dar și o altă persoană care a fost transportată cu diverse traumatisme la spitalul raional Drochia.


„Șoferul a părăsit locul accidentului, iar în prezent acesta este căutat de poliție”, a menționat Bețivu.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar șoferul vinovat de accident riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.

deschide.md


Moldova

O minoră de 14 ani, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Terorizările colegilor de clasă au adus-o pe o minoră de 14 ani la un pas de suicid. Copila a scris pe partea din spate a tablei de scris din clasă că se va sinucide.

Inscripția a fost observată de unul din profesori, care a bătut alarma.

Totul s-a întâmplat în raionul Grigoriopol. Potrivit milițienilor din regiune, minora era deseori terorizată de colegii de clasă, din cauza că provenea dintr-o familie nevoiașă.

Unul dintre colegi i-ar fi spus că-i va da droguri și o va ajuta să se arunce în gol, pentru ca nimeni niciodată să nu o mai vadă. La un moment dat, minora ar fi crezut că aceasta este singura soluție.


Din fericire, tragedia a putut fi evitată. Acum, copila este în afara pericolului. Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Pescuit fatal: Un bărbat de 35 de ani s-a înecat în apele râului Nistru

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. S-a întâmplat în regiunea orașului Râbnița.

Presa de peste Nistru scrie că doi prieteni s-ar fi dus la pescuit, însă nu s-au asigurat dacă grosimea gheții va rezista sau nu greutății lor. Aproximativ la 20 de metri de la mal, unul dintre bărbați a căzut sub gheață și a început să ceară ajutor.

Celălalt bărbat ar fi încercat să-l ajute, însă nu a reușit. Prin urmare, victima a decedat.

Cadavrul a fost recuperat din apă de către salvatori.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Cel puțin asta ne-a spus un martor de la fața locului, care a expediat mai multe secvențe video la adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Mirosul puternic de fum se simte din depărtare, iar flăcările uriașe se văd de la km buni distanță. Deocamdată, nu există alte informații de la fața locului.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii