Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Tânăr din Ungheni, dispărut de o lună

Un tânăr de 34 de ani din satul Sculeni, raionul Ungheni a dispărut de mai bine de o lună și este de negăsit. Rudele cer ajutorul oamenilor.

Acestea s-au adresat la poliție după ajutor și au declarat că tânărul ar fi ieșit din casă în data de 17 noiembrie, iar din acea zi nimeni nu mai știe nimic de el.

Călin Alexei are înălțimea de 1.65m, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta un pulover albastru, pantaloni scurți de culoare gri și era încălțat în papuci de cameră. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 


Ediție TV

/VIDEO/ Panică la Ialoveni. Oamenii speriați de fumul dens care a împânzit orașul

Incendiu de vegetație, la Ialoveni. Mai mulți internauți au  postat pe o rețea de socializare imagini  cu  fumul dens care se vede din spatele unor clădiri.

Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 27 ianuarie, în spatele unor cămine. Martorii de la fața locului scriu că arde stuhul de pe un șes. La fața locului au fost chemați pompierii, care, în scurt timp au reușit să stingă  flăcările, până ca acestea să se răspândească la clădirile aflate în  preajmă. Amintim că pe parcursul săptămânii trecute, pompierii au intervenit în peste 60 de cazuri de incendii de vegetație, care au mistuit vegetația de pe 300 de ha de teren agricol. În acest context, pompierii reamintesc oamenilor că incendierea gunoiului este interzis, mai ales în preajma terenurilor agricole, pentru că există riscul ca focul să se răspândească pe suprafețe extinse, cauzând pagube materiale considerabile.

În situații de risc să apeleze de urgență la numărul scurt 112.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Accidentele se țin scai de capitală

Graba, imprudența și iresponsabilitatea continuă să fie cauzele principale ale accidentelor de circulație.

Numai în după-amiaza de 27 ianuarie, două impacte la prima vedere neînsemnate au dat peste cap traficul rutier. Un accident a avut loc pe strada Uzinelor din capitală. Două autoturisme s-au tamponat violent, iar internauții au postat imaginile de la fața locului pe o rețea de socializare. În fotografii se vede că automobilele au fost grav avariate în urma unui impact lateral. Internauții le-au recomandat șoferilor să ocolească acea zonă, pentru că se formase ambuteiaje. O situație similară s-a produs și pe strada Miron Costin din sectorul Râșcani al capitalei. Două șoferițe nu au încăput cu mașinile în aceeași curbă, iar una dintre ele a tamponat-o lateral pe cealaltă.

Din fericire, niciunul dintre cazuri nu s-a soldat cu persoane rănite. Doar automobilele au fost accidentate.

Acum, poliția urmează să stabilească care dintre șoferi au provocat coliziunile. Aceștia vor fi sancționați cu până la 1500 de lei și se vor alege și cu 6 puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Întreceri nocturne în inima capitalei

Au vrut să se dea tari pe internet, însă au fost la un pas de a intra cu mașina în sensul giratoriu de pe strada Ion Creangă, din capitală.

Este isprava a patru tineri care au trezit revolta internauților după ce, în noaptea de 23 ianuarie, au postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care se plimbă cu 150 de kilometri pe oră, pe artera principală a capitalei – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Mai mult pe durata celor câteva zeci de secunde în care durează filmulețul, acul vitezometrului se ridică și la 160 de kilometri pe oră.   Iar dacă ar fi puțin, ajunși la cercul giratoriul din preajma Universității Pedagogice de Stat “Ion Creangă”, tinerii sunt cât pe ce de a nimeri într-un accident. Șoferul pierde preț de câteva secunde volanul, mașina deviază de pe traseu și este la un pas de a se izbi în bordura de la cerc.

Din fericire, însă automobilistul revine cu vehiculul pe bandă și își continuă drumul în direcția sectorului Buiucani. Din fericire, întrecerile nocturne nu s-au soldat cu urmări grave.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii