Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Tânără de 23 de ani, moartă, în urma unui accident, la Râbnița. Șoferul era beat

O tânără de 23 de ani a decedat, iar alta a ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în accidente rutiere, în stânga Nistrului.

Totul s-a întâmplat în noaptea de doi decembrie, în raionul Râbnița. Primul caz a avut loc în satul Ternovca, aproape de miezul nopții. Șoferul de 41 de ani, a pierdut controlul direcției și a ajuns cu mașina în bordura de la marginea drumului. Automobilistul nu a avut de suferit, în schimb, pasagera acestuia de 27 de ani a ajuns la spital cu umărul fracturat.

Trei ore mai târziu, un tânăr de 28 de ani, s-a inversat cu automobilul pe traseu. În consecință, pasagera din mașina acestuia, de 23 de ani, a murit la fața locului. Miliția a stabilit că, șoferul ar fi urcat băut la volan.

Cazurile se investighează.

echipa.mdMoldova

Un moldovean de 48 de ani a fost implicat într-un accident în lanț, în Italia

Un moldovean de 48 de ani a fost implicat într-un accident în lanț, în Italia. Totul a avut loc în data de 24 ianuarie, în apropiere de Castel San Pietro.

Potrivit presei din Italia, trei mașini, dar și un autocamion, condus de moldovean s-au tamponat în lanț după ce autoturismul din față a oprit brusc la culoarea roșie a semaforului. Celelalte trei vehicule care se deplasau din urmă, din cauza nerespectării distanței s-au tamponat în autoturismele din fața lor.

Una dintre șoferițe, în vârstă de 42 de ani a fost rănită și a ajuns la spital. Alte persoane nu au avut de suferit.

Poliția din Italia cercetează cazul.

echipa.md


 


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Doi moldoveni și un cetățean al Armeniei au fost reținuți în Ucraina în timp ce voiau să treacă peste graniță 15 kilograme de amfetamină

Doi moldoveni și un cetățean al Armeniei au fost reținuți în Ucraina în timp ce voiau să treacă peste graniță 15 kilograme de amfetamină.

Cei trei au fost reținuți în data de 22 ianuarie, în regiunea Odesa. Presa din țara vecină scrie că moldovenii dar și armeanul au fost reținuți cu 15 kg de pastile de tip amfetamină. Prin urmare, oamenii legii din Odesa au început investigațiile iar pastilele depistate au fost transmise spre expertize.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă până la 12 ani de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Turmă de oi, salvată de polițiștii de frontieră din sudul țării

Polițiștii de frontieră din sudul țării l-au ajutat pe un cioban să-și recupereze turma de oi.

Totul s-a întâmplat în data de 26 ianuarie. Gagauzinfo.md scrie că un bărbat din satul Etulia, raionul Vulcănești a fost observat în zona de frontieră. Întrebat de polițiști de ce se află acolo, bărbatul a explicat că a pierdut o turmă de 180 de oi, și nu o poate găsi.

După mai multe căutări, oamenii legii au găsit turma rătăcită.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii