Rețele de socializare

Moldova

Accident la Rezina. Un camion s-a răsturnat, într-o curbă periculoasă

Un autocamion s-a inversat într-o curbă periculoasă, după ce șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției.

S-a întâmplat în apropiere de satul Păpăuți din raionul Rezina. Imaginea a fost postată într-un grup de pe o rețea de socializare.

Din imagini se vede că autocamionul a trecut peste bara de protecție a drumului și s-a inversat. Tot din imagini se văd și indicatoarele rutiere care atenționează despre faptul că este o curbă periculoasă.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Rezina, Irina Burdujan, a declarat că la fața locului, polițiștii au stabilit ca în jurul orelor 06:00, un bărbat de 27 ani, conducând autocamionul de mare tonaj de model Renault, cu remorcă, în apropierea s.Țareuca, având exces de viteză și nu a ținut cont de condițiile meteo, carosabil umed, în curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului s-a inversat, după care a tamponat parapetul metalic de pe marginea drumului.


În urma impactului, bărbatul de 27 ani nu s-a ales cu careva leziuni corporale iar autocamionul de mare tonaj a primit defect tehnic.

Poliția din Rezina investighează cazul.

echipa.md


Moldova

В Рыбнице пожар уничтожил крышу летней кухни

О возгорании на территории частного домовладения в Рыбнице пожарным сообщили 4 декабря.

Загорелась кровля летней кухни. Хозяев в это время дома не было. На ликвидацию пожара спасателям понадобилось около получаса.

Огонь повредил несколько листов шифера и деревянную балку, пишет mvdpmr.org. Пожарные не допустили распространения огня на жилой дом. По предварительному заключению, причиной ЧП стало короткое замыкание электропроводки.

Разбирательство продолжается.


aif.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism, implicate

Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism s-au tamponat violent.

Totul s-a întâmplat recent, pe strada Mihai Viteazul.

Contactat telefonic, ofițerul de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, la moment, la fața locului se deplasează un echipaj de poliție care va stabili circumstanțele

Știrea se actualizează…

echipa.mdCitește mai departe

Moldova

Accident de groază, în municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital

Accident d groază în localitatea Dobrogea din municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital.

Totul s-a întâmplat în seara de 05 decembrie, în jurul orei 19.30.

Contactat de echipa 902, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că totul s-a întâmplat după ce un taximetrist de 22 de ani a ignorat cerințele regulamentului circulației rutiere și ar fi încercat să treacă peste calea ferată fără a se asigura. Prin urmare, automobilul a fost tamponat violent de un tren marfar.

În urma impactului, atât taximetristul, cât și o tânără de 19 ani au fost preluați de o ambulanță și duși, de urgență la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii