Rețele de socializare

În căutare

Un copil mic a fost găsit fără supraveghere pe o stradă din Capitală. Poliția caută părinții

Un băiețel mic a fost găsit fără supraveghere pe strada Docuceaev din Chișinău.

Imediat după ce a fost găsit, o femeie a postat fotografia micuțului pe o rețea de socializare și a declarat că acesta se află la ea, transmite Știri.md.

Femeia a mai menționat că deja a alertat poliția.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că băiețelul ar avea pe semne 2 anișori. Acesta a fost găsit în curtea unui bloc de către o angajată a unui salon de frumusețe care imediat a sunat la poliție.


La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj al poliției pentru a întreprinde toate măsurile necesare pentru a găsi părinții micuțului.

Dacă cineva recunoaște copilul, apelați imediat la 112 sau pe numărul indicat de femeia care a găsit micuțul 022 721 938.


În căutare

A ieșit din casă și nu s-a mai întors. Minor de 15 ani, căutat de aproape o lună de zile

A ieșit din casă și nu s-a mai întors. Un minor de 15 ani este căutat de rude și poliție. Dumitru Mavrodi locuiește împreună cu familia în satul Chioselia Rusă din raionul Comrat.

În data de 3 ianuarie, minorul a ieșit din casă iar, de atunci, nu s-a mai auzit nimic despre el. Rudele băiatului au ajuns la capătul puterilor, mai ales că, nu este prima dată când acesta pleacă de acasă.

Familia presupune că, cel mai probabil, minorul s-ar afla la Chișinău. Copilul are înălțimea de circa 1,60m, corpolența medie, ochii albaștri și părul șaten. În ziua dispariției, băiatul avea pe cap un fes negru și era îmbrăcat într-o geacă neagră cu blană, un pulover albastru, blugi negri, iar în picioare purta ghete negre cu talpa de culoare albă. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe Dumitru și cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să apeleze la numerele de telefon 112 sau 029 825 795.

Orice informație contează.

echipa.md


 


Citește mai departe

În căutare

Minoră de 14 ani, căuată de părinți. S-ar fi dus să facă o gazetă de perete și a dispărut

A plecat de acasă pentru a face o gazetă de perete alături de alți colegi și nu s-a mai întors. O fetiță de 14 ani este căutată cu disperare de părinți. Soții Hariton, din satul Maiac din raionul Grigoriopol, nu-și găsesc liniștea din data de 26 ianuarie.

Duminică, Tatiana a ieșit din casă și le-a spus părinților că merge la școală pentru a face o gazetă de perete, iar de atunci nici urmă de ea. Tatiana are cu ea telefonul mobil, însă la apelurile telefonice nu răspunde. Fata are înălțimea de 1,58m, corpolența medie, ochii de culoarea maro, păr șaten și lung. În ziua dispariției, minora purta o geacă verde cu blană albă, blugi și cizme negre și avea un ghiozdan verde.

Toți cei care au recunoscut-o sau cunosc careva detalii cu privire la locul în care s-ar putea afla, sunt rugați să apeleze la numărul scurt de telefon 102, 112 sau 021 032 637.

echipa.md

 


Citește mai departe

În căutare

O familie își caută cu disperare copiii. Micuții s-au dus de acasă și nu s-au mai întors

Strigăt de ajutor din partea unei familii din satul Dezghingea din raionul Comrat. Cuplul își caută cei doi copii care în data de 27 ianuarie nu s-au mai întors acasă.

UPDATE 28.01.2020: Cei doi micuți au fost găsiți. Vezi unde se aflau.

Micuții soților Tanasoglo, de 10 și respectiv 11 ani, ar fi ieșit din casă și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută, iar din acel moment nu ar mai fi fost văzuți în localitate. Fetița, Ina Tanasoglo are înălțimea de 1,10m. În ziua dispariției, aceasta purta un palton de culoarea roșie cu nasturi albi, avea pe cap un fes gri, iar în picioare purta dresuri albe și cizme negre.

Fratele ei, Veaceslav Tanasoglo are statura de 1,10m, iar în ziua în care a plecat de acasă era îmbrăcat într-o geacă de culoarea albastru-închis, pantaloni albaștri, cizme negri, iar pe cap avea un fes în culori albastru și gri.


În acest context, toți cei care i-au recunoscut sau dețin informații cu referire la locul în care se află sunt rugați să telefoneze la numerele de telefon 112 sau 029 822 980.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii