Rețele de socializare

Moldova

Accidentul fatal din sectorul Ciocana. Suspectul – reținut pentru 72 de ore.

Bărbatul de 36 de ani, care ar fi lovit mortal, cu un BMW, un tânăr, care traversa strada a fost reținut pentru 72 de ore.

Poliția Capitalei a venit cu un comunicat, în care oferă mai multe detalii despre caz.

În comunicat este specificat că un bărbat în vârstă 36 de ani, originar dintr-o localitate din or. Edineț, a fost reținut de polițiștii Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău în comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție Bender, fiind suspectat de comiterea unui accident rutier, urmare la ce a survenit decesul unui tânăr de 25 de ani.

Dispeceratul Direcție de Poliție mun. Chișinău, a fost alertat noaptea trecută, în jurul orei 02.40, precum că pe str. M. Drăgan, s-a produs un accident rutier unde a fost tamponat un pieton. La fața locului grupa operativă a stabilit că un BMW, a tamponat un pieton după care a părăsit locul accidentului rutier. Tânărul a fost preluat de un echipaj medical, dar în urma traumelor primite a decedat în drum spre spital.


In acest caz polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație în depistare automobilului cât și a șoferului care a comis accidentul rutier. Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de forțele de ordine automobilul a fost depistat abandonat într-o curte de pe str. M. Drăgan.

Totodată urmare a măsurilor de investigație întreprinse de polițiști a fost stabilit traseul de deplasare a individului, acesta avea intenția de a părăsi teritoriul R. Moldova, fiind reținut la intrarea în or. Bender. Bărbatul a fost escortat la sediul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție mun. Chișinău și cercetat penal în baza art. 264 “Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” și 266 “Părăsirea locului accidentului rutier”. Conform legislație în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.


Moldova

/VIDEO/ Momentul în care un tânăr este spulberat pe trecerea de pietoni. Pietonul a murit pe loc

Momentul în care un tânăr este spulberat pe trecerea de pietoni. Pietonul a murit pe loc.

Totul a avut loc pe o stradā din oraşul Tiraspol, transmite Deschide.md

Presa din stânga Nistrului scrie că la volanul maşinii se afla un şofer de 23 de ani.

La audieri, acesta a declarat că „nu a observat pietonul”.


Impactul a fost atât de puternic, încât victima a „zburat” câțiva metri. Din cauza multiplelor traumatisme, tânărul de 22 de ani a murit pe loc


Citește mai departe

Moldova

Poliția a publicat rezultatul autopsiei copilul găsit mort în toaleta casei din Hâncești

Poliția a publicat rezultatul autopsiei lui Beniamin, copilul care a fost găsit mort în toaleta casei din Hâncești.

În urma autopsiei s-a stabilit că băiatul a suferit asfixie mecanică prin obturarea căilor respiratorii cu lichid, transmite Știri.md.

În plămânii biețelului decedat au fost găsite mase fecale.

Știri.md amintește că Beniamin, băiețelul anunțat dispărut la Hâncești, a fost găsit mort în toaleta din curtea casei în jurul orei 13:20.


Reamintim că minorul a fost dat dispărut marți, 26 mai. Acesta a ieșit din casă și nu a mai fost văzut.

Copilul a fost căutat atât de oamenii legii, cât și de voluntari care s-au mobilizat în urma mediatizării acestui caz.

Ulterior, o clarvăzătoare a fost adusă la locul dispariției băiețelului din Hâncești.


Voluntarii au găsit o pereche de șlapi asemănători cu cei în care micuțul a părăsit casa, ulterior oamenii legii au declarat că șlapii nu i-ar aparține băiatului.

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Pană de cauciuc: Un șofer s-a inversat cu microbuzul din mers, la Căușeni

Grav accident rutier, în centrul țării. Un micronuz s-a inversat pe porțiunea verde de la marginea drumului.

foto: fb.com/AutomobilistMD

I s-a întâmplat unui șofer de microbuz, în data de 29 mai 2020, în jurul orei 14:50, pe traseul localităților Valea-Perjei – Ecaterinovca din raionul Cimișlia.

Ofițerul de presă de la IP Cimișlia, Cristina Vicol a declarat că la fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul inspectoratului de poliție Cimișlia. S-a stabilit că un automobil de model Mercedes Sprinter, condus de un bărbat, locuitor al raionului Cimișlia a derapat de pe traseu și automobilul s-a inversat.


Conducătorul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cauza preliminară ar fi din cauza unei pene de cauciuc.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

topul săptămânii