Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Rudele tinerei, ajunsă în comă la spital, după ce o mașină a dat peste ea, la Ciocana, cer ajutorul oamenilor

Rudele tinerei, ajunsă în comă la spital, după ce o mașină a dat peste ea, la Ciocana, cer ajutorul oamenilor. Abia la trei luni după ce s-a produs impactul violent, tânăra a fost transferată din reanimare în secția neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău.

O verișoară a victimei a făcut o postare pe o rețea de socializare, în care cere ajutorul oamenilor.

„În urmă cu trei luni, verișoara mea, Cheptene Mihaela, a fost lovită pe o trecere de pietoni de o mașină, pe strada Uzinelor. S-a aflat în comă, după care a ieșit și până acum s-a aflat în secția de reanimare. A suportat patru operații pe creier. Săptămâna aceasta a fost transferată în secția neurochirurgie.

Este o fetiță de doar 20 de ani, care sperăm să revină la o viață normală. Dar, până atunci, are nevoie de susținerea noastră, atât morală cât și financiară. Rog toți prietenii și oamenii cu inima mare, care ne pot ajuta!!! (ea are nevoie de scutece, hrană specială și, desigur, bani. Mulțumim anticipat)”, a scris ruda în postarea ei.


Cei care doresc să doneze bani familiei fetei o pot face pe contul: BC „MOLDOVA – AGROINDBANK” SA cont nr. MD75AG000000022593824821

Totodată, pot să contacteze rudele la numerele de telefon:

+373 620 70 969 – Ana


+336 01 417 36 Nady Oleg

Amintim că totul s-a întâmplat pe 23 iulie, la ora 08.00 dimineața.  Persoana care a sunat la 112 a spus că pe strada Uzinelor o tânără de aproximativ 20-22 de ani a fost accidentată violent de un Volkswagen.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că șoferul, un bărbat de 36 de ani nu ar fi observat tânăra care tocmai traversa regulamentar strada și ar fi lovit-o în plin.


Victima a fost dusă la spital în stare inconștientă.

echipa.md


Moldova

В Рыбнице пожар уничтожил крышу летней кухни

О возгорании на территории частного домовладения в Рыбнице пожарным сообщили 4 декабря.

Загорелась кровля летней кухни. Хозяев в это время дома не было. На ликвидацию пожара спасателям понадобилось около получаса.

Огонь повредил несколько листов шифера и деревянную балку, пишет mvdpmr.org. Пожарные не допустили распространения огня на жилой дом. По предварительному заключению, причиной ЧП стало короткое замыкание электропроводки.

Разбирательство продолжается.


aif.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism, implicate

Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism s-au tamponat violent.

Totul s-a întâmplat recent, pe strada Mihai Viteazul.

Contactat telefonic, ofițerul de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, la moment, la fața locului se deplasează un echipaj de poliție care va stabili circumstanțele

Știrea se actualizează…

echipa.mdCitește mai departe

Moldova

Accident de groază, în municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital

Accident d groază în localitatea Dobrogea din municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital.

Totul s-a întâmplat în seara de 05 decembrie, în jurul orei 19.30.

Contactat de echipa 902, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că totul s-a întâmplat după ce un taximetrist de 22 de ani a ignorat cerințele regulamentului circulației rutiere și ar fi încercat să treacă peste calea ferată fără a se asigura. Prin urmare, automobilul a fost tamponat violent de un tren marfar.

În urma impactului, atât taximetristul, cât și o tânără de 19 ani au fost preluați de o ambulanță și duși, de urgență la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii