Rețele de socializare

Moldova

O tânără de 26 de ani din Cahul a dispărut fără veste. Fiica ei de 7 ani și toate rudele o caută cu disperare

O tânără de 26 de ani din Cahul a dispărut fără veste. Disperate, dudele nu mai știu ce să facă ca să-i dea de urmă.

Acestea s-au adresat la poliție. Sora tinerei a scris și la adresa redacției noastre. Ea ne-a povestit că sora ei se numește Natalia Roabeș. Ea lucrează la utilități Publice, în cadrul primăriei Cahul. Are la întreținere o fetiță de 7 ani.

Tânăra ar fi plecat de acasă în data de 26 octombrie. Aceasta s-ar fi dus la o prietenă. După ce și-a vizitat prietena, s-a pornit înapoi, spre casă, însă nu a mai ajuns.

„Natalia nu consumă alcool, este binevoitoare și are încredere în oamenii din jur. Este la evidența medicului psihiatru”, ne-a mai povestit sora tinerei.


Natalia Roabeș are înălțimea de 1.70, corpolența slabă și ochii căprui. Peroanele care dețin informații despre locul unde s-ar putea afla tânără sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112, 079 072 731 sau 029 922 490. Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

 


Moldova

/FOTO/ Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism, implicate

Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism s-au tamponat violent.

Totul s-a întâmplat recent, pe strada Mihai Viteazul.

Contactat telefonic, ofițerul de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, la moment, la fața locului se deplasează un echipaj de poliție care va stabili circumstanțele

Știrea se actualizează…

echipa.mdCitește mai departe

Moldova

Accident de groază, în municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital

Accident d groază în localitatea Dobrogea din municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital.

Totul s-a întâmplat în seara de 05 decembrie, în jurul orei 19.30.

Contactat de echipa 902, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că totul s-a întâmplat după ce un taximetrist de 22 de ani a ignorat cerințele regulamentului circulației rutiere și ar fi încercat să treacă peste calea ferată fără a se asigura. Prin urmare, automobilul a fost tamponat violent de un tren marfar.

În urma impactului, atât taximetristul, cât și o tânără de 19 ani au fost preluați de o ambulanță și duși, de urgență la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Avarie la un furnizor de electricitate: Zeci de troleibuze stau blocate în centrul capitalei

Mai multe troleibuze au staționat pe marginea drumului pe bulevardul Ștefan cel Mare din sectorul Centru al capitalei. Circulația acestora a fost sistată din motiv că s-a produs o avarie la furnizorul de energie electric.

Directorul Regiei Transport Electric (RTEC) Dorin Ciornîi a declarat pentru TV8 că transportul public staționează pe marginea drumului de 20 de minute.

tv8.md


Citește mai departe

topul săptămânii