Rețele de socializare

Moldova

Mașină plină cu varză, făcută zob de un TIR la Edineț: Șoferul, rănit

Accidentul rutier s-a produs ieri, 10 octombrie, la ora 23:30, pe traseul M-5 km-81, în apropiere de satul Gașpar, raionul Edineț.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IGP, Nina Mereacre, a declarat că un bărbat de 32 de ani, conducând automobilul de model Volkswagen Caddy, efectuând manevra în partea stângă, neasigurându-se, a fost tamponat de autocamionul de model Man condus de un șofer de 43 de ani, care nu era sub influența alcoolului.

Din imagini se observă că șoferul Volkswagenului transporta mai multe kilograme de varză.

În urma accidentului, conducătorul auto de la Volkswagen a fost transportat la spitalul din Edineț cu traumă cranio-cerebrală și comoție cerebrală.


Alte circumstanțe se stabilesc.


Moldova

Pieton accidentat într-o stație de așteptare. Un microbuz de rută i-a mers peste picior

Un bărbat de 50 de ani a ajuns la spital cu piciorul rupt după ce un microbuz de rută a dat peste el. Totul s-a întâmplat în seara de 21 ianuarie, în jurul orei 18.30, la ieșirea din Orașul Comrat.

Într-un comunicat de presă, poliția din Găgăuzia anunță că totul s-a întâmplat în timp ce șoferul vehiculului ieșea din stație pentru a se îndrepta spre Cahul. Când a pornit din loc, acesta l-a călcat cu roata din spate peste picior pe un bărbat care stătea în stație. La fața locului a venit imediat o ambulanță, iar victima a fost dusă la spitalul raional Comrat.

Medicii l-au diagnosticat pe bărbat cu o fractură închisă la picior. Șoferul microbuzului de rută a fost supus etilotestului, iar rezultatele au demonstrat că acesta nu urcase băut la volan. În timpul interogărilor, conducătorul auto ar fi declarat că nu observase bărbatul în stație. Polițiștii din Comrat au început investigațiile cazului, iar dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă să fie pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit victima.

Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Detalii despre braconierul din Cimișlia. Se pare că un vânător cunoscut în acea zonă

Detalii despre bărbatul din Cimișlia, ajuns pe mâna poliției după ce ar fi vânat ilegal o căprioară, acum câteva zile. Se pare că acesta este un braconier cunoscut de amatorii de vânat din acea zonă.

Potrivit HN24.NET, de-a lungul anilor acesta a adunat în colecția sa mai multe animale. Până acum, însă, din motive neclare, acesta reușea să scape nepedepsit. De această dată, însă, acesta ar fi fost observat de cineva, care a bătut alarma. Denunțătorul a sunat la 112 și a declarat că în pădurea din regiunea localității Fundul Galbenei, o persoană a vânat o căprioară. Oamenii legii au pornit pe urmele suspectului.

După ce a fost identificat, acasă la bărbat a fost găsită blana căprioarei, dar și locul unde aceasta ar fi fost sacrificată. Totodată, oamenii legii au făcut rost și de mai multe fotografii în care suspectul apare cu căprioare și mistreți, vânați, cel mai probabil, ilegal. Bărbatul însă nu-și recunoaște vina și nu colaborează cu ancheta. Acum el este cercetat în libertate.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă de până la 43.000 de lei sau pușcărie de până la 3 ani. Menționăm că potrivit legii, vânatul de căprioare este interzis.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Intoxicaţie în masă la un colegiu din Capitală: Cinci elevi, transportaţi la spital

Cinci elevi de la Colegiu Tehnologic din Capitală, au fost aduşi noaptea trecută la Institutul Mamei şi a Copilului, după ce s-ar fi intoxicat cu vapori de vopsea.

Elevii au vârstele cuprinse între 16 şi 18 ani. Potrivit medicilor, patru au fost externaţi, doar unul rămâne la spital în stare satisfăcătoare.

Știre în curs de actualizare…

publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii