Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ A doborât cu mașina un panou publicitar

Accident grav la Telecentru. Un șofer a intrat cu mașina într-un panou publicitar.

Șofer ghinionist. A vrut să evite impactul cu o mașină, dar a intrat cu automobilul său într-un panou publicitar. Acum, tânărul de 32 de ani, originar din Tiraspol,  ar putea fi amendat pentru provocarea unui accident de circulație. Totul s-a întâmplat în amiaza zilei de 10 octombrie, la ora 13.30, pe strada Pan Halippa din cartierul Telecentru al capitalei. Din imaginile de la fața locului se vede că mașina a fost făcută zob, iar panoul publicitar s-a prăbușit peste autoturism. Reporterul nostru a reușit să vorbească cu șoferul care s-a pomenit într-o așa situație.

SERGIU, ȘOFERUL MAȘINII:

 Am accelerat de la semafor, am început să-mi schimb banda de circulație, iar mașina din fața mea a frânat brusc. Eu, din motiv că deja începusem să-mi schimb banda, am frânat, am pierdut controlul volanului și am intrat în stâlp. Șoferul mașinii care a frânat în fața mea, s-a dus, cel mai probabil, nici nu știe ce s-a întâmplat.


Versiunea relatată de șofer a fost confirmată și de poliție. Potrivit ofițerului de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, cazul a fost înregistrat, iar conducătorul auto, riscă o amendă de 1500 de lei, dar și șase puncte de penalizare pentru provocarea unui accident de circulație.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Contrabandă de 4.000.000 de lei

Angajații unei firme din Republica Moldova ar putea compărea în fața magistraților pentru contrabandă în proporții deosebit de mari.

Asta după ce recent, la punctul vamal moldo-ucrainean Tudora, aceștia s-au prezentat cu patru autocamioane care ar transporta mașini pentru prelucrarea cerealelor, marfă care potrivit legii este scutită de taxe. Cu toate acestea, în urma unei verificări mai riguroase s-a constatat că informația trecută în declarație este una falsă. În realitate, remorcile vehiculelor erau pline ochi cu biciclete, piese pentru biciclete, accesorii pentru motociclete, precum și piese moto în valoare totală de 4 milioane de lei.

Dacă suspecții ar fi declarat aceste bunuri, ei ar fi fost obligați să achite taxele vamale. Pe acest caz, a fost pornită urmărire penală pentru contrabandă, iar camioanele cu tot cu marfă au fost reținute.

Persoanele care se vor fi găsite vinovate pușcări de până la 10 ani, pentru contrabandă. Iar, firma implicată în acest mișmaș ar putea vi amendată cu jumătate de milion de lei sau chiar ar putea fi lichidată. Cercetările pe caz continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A ieșit din casă și nu s-a mai întors

A ieșit din casă și nu s-a mai întors. Un minor de 15 ani este căutat de rude și poliție. Dumitru Mavrodi locuiește împreună cu familia în satul Chioselia Rusă din raionul Comrat.

În data de 3 ianuarie, minorul a ieșit din casă iar, de atunci, nu s-a mai auzit nimic despre el. Rudele băiatului au ajuns la capătul puterilor, mai ales că, nu este prima dată când acesta pleacă de acasă.

Familia presupune că, cel mai probabil, minorul s-ar afla la Chișinău. Copilul are înălțimea de circa 1,60m, corpolența medie, ochii albaștri și părul șaten. În ziua dispariției, băiatul avea pe cap un fes negru și era îmbrăcat într-o geacă neagră cu blană, un pulover albastru, blugi negri, iar în picioare purta ghete negre cu talpa de culoare albă. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe Dumitru și cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să apeleze la numerele de telefon 112 sau 029 825 795.

Orice informație contează.

echipa.md


 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Minor de șatpe ani, spulberat pe șosea

Minute de groază pentru un băiețel de șapte ani din orășelul Durlești. Copilul a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost accidentat de o mașină.

S-a întâmplat în dimineața de 28 ianuarie, în jurul orei 08.00, pe strada Nicolae Gribov, chiar în fața Gimnaziului Durlești. Din primele imagini de la fața locului se vede cum mai mulți trecători, încearcă să scoată micuțul de sub roțile mașinii. Copilul a fost preluat de urgență de o ambulanță și dus la Spitalul Pentru Copii Valentin Ignatenco. Medicii califică starea micuțului ca fiind gravă, dar stabilă. Acesta a suferit o comoție cerebrală.

Oamenii legii, veniți și ei la fața locului au stabilit o versiune preliminară a celor întâmplate. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că la volanul mașinii se afla o șoferiță. Aceasta ar fi observant băiatul, care traversa strada neregulamentar în ultimul moment și nu a reușit să frâneze la timp pentru a Evita impactul. Prin urmare, micuțul s-a pomenit sub roțile vehiculului. Acum, oamenii legii investighează cazul, iar șoferița va fi pedepsită în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit băiatul de șapte ani.


Citește mai departe

topul săptămânii